Za studente

Studenti na EFOS-u
Ono što Fakultet čini prepoznatljivim i značajnim akterom u okruženju proizlazi iz brojnih mogućnosti koje pruža svojim studentima: velik broj studijskih programa na svim razinama obrazovanja, brojne izvannastavne aktivnosti u kojima studenti razvijaju svoja znanja i vještine te povećavaju svoju zapošljivost, suradnja na nacionalnoj i međunarodnoj razini s institucijama visokoga obrazovanja i gospodarskim subjektima na različitim znanstvenim i stručnim projektima, kao i projektima mobilnosti kroz Erasmus+ program. Fakultet nastoji pratiti obrazovne trendove u svijetu, odgovoriti na dinamičnost vremena u kojem živimo i pružiti studentima kompetencije za osobni i profesionalni razvoj s ciljem jačanja njihove zapošljivosti.
Korisne informacije
Raspored sati - Academio
AAI@EduHr račun
Iksica
Studomat
Završetak studija
APLIKACIJA ZA RASPORED SATI "ACADEMIO"

Upute za korištenje aplikacije Academio
Često postavljena pitanja

Napomena: Mole se studenti da redovito (iz tjedna u tjedan) gledaju raspored sati i prate obavijesti koje dobivaju u aplikaciji jer se mogu dogoditi manje izmjene rasporeda (npr. promjena dvorane).

Obavijest o privatnosti matične ustanove u sustavu AAI@EduHr možete pročitati ovdje.

Procedura za informacijsko održavanje AAI imenika na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (EFOS)

Za informacijsko održavanje AAI imenika zaduženi su ISVU koordinator i administrator LDAP imenika. Otvaranje korisničkih računa te promjene zaporki obavlja ISVU koordinator, a promjena zaporke je moguće na studomatu kao i u studentskoj referadi EFOSa. AAI identitet (AAIEduHr račun) i zaporku je moguće dobiti isključivo na ruke uz predočenje identifikacijske isprave.

AAI Identiteti (AAIEduHr računi) se dodjeljuju korisnicima prema sljedećim pravilima:

Djelatnici:

  •   Prilikom zaposlenja AAI identitet (AAIEduHr račun) kreira ISVU koordinator.
  •   AAI identitet (AAIEduHr račun) je aktivan tokom trajanja radnog odnosa i ukida se po prestanku istog.

Studenti (dodiplomski/diplomski/stručni studiji):

  •   Prilikom prvog upisa studentima ISVU koordinator kreira AAI identitet (AAI@EduHr račun) za koji korisničke podatke mogu uz predočenje identifikacijske isprave podići kod ISVU koordinatora, u studentskoj referadi (uz predočenje identifikacijske isprave).
  •   AAI identitet (AAIEduHr račun) je aktivan sve dok student (studentica)  ima pravo studiranja na EFOSu.

Studenti (poslijediplomski studiji):

  •   Studenti poslijediplomskih/doktorskih studija za dodjelu AAI@EduHr računa (isto vrijedi i za zaboravljenu zaporku) trebaju poslati e-mail na efosldap@efos.hr i u njemu navesti osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa, OIB, adresa stanovanja (ulica, broj, poštanski broj, mjesto, država).
  •   AAI identitet (AAIEduHr račun) je aktivan sve dok student (studentica)  ima pravo studiranja na EFOSu.
  • Vanjski suradnici:
  •   AAI identitet (AAIEduHr račun) kreira ISVU koordinator.
  •   AAI identitet (AAIEduHr račun) je aktivan sve dok osoba  ima status vanjskog suradnika na EFOSu.

Provjerite stanje Vašeg računa: Informacijski sustav studentskih prava

Sve probleme vezane uz iksice možete riješiti u STUDENTSKOJ REFERADI u uredovnim terminima za rad sa studentima (8.00-12.00 sati svaki radni dan te utorkom od 16.00 do 18.00 sati)

Studenti koji su izgubili iksicu ili nemaju iksicu, kod slikanja trebaju donijeti potvrdu o uplati na žiroračun fakulteta, 11,70 EUR – trošak izrade iksice.

Za sve dodatne informacije obratite se na x-icemail@efos.hr

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content