Nastavnici
Na Ekonomskom Fakultetu u Osijeku, naši nastavnici prenose studentima iskustvo i spoznaje iz akademske zajednice i poslovne prakse, pružajući studentima uvid u stvarne izazove i prilike u svijetu ekonomije i poslovanja.

Nastavnici na Ekonomskom Fakultetu nisu samo predavači; oni su i istraživači i konzultanti. Sudjelovanje u brojnim znanstvenim projektima i istraživanjima omogućava im da ostanu informirani o najnovijim trendovima i razvojima u ekonomiji. Ovo znanje prenose na svoje studente i širu zajednicu, potičući ih da razmišljaju kritički i stvaraju inovativna rješenja.

Suradnja s poslovnim sektorom čini našu obrazovnu ponudu još bogatijom. Nastavnici surađuju s poslovnim subjektima kako bi osigurali da naši programi odražavaju stvarne potrebe tržišta rada. Ova suradnja omogućava studentima da steknu praktično iskustvo i uspostave korisne kontakte u različitim industrijama.

Cjeloživotno obrazovanje je također ključna komponenta našeg rada. Nastavnici podržavaju profesionalni razvoj zajednice i poslovne zajednice kroz različite programe i radionice.

U zaključku, nastavnici na Ekonomskom Fakultetu u Osijeku predstavljaju akademsku zajednicu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Njihova stručnost, predanost i entuzijazam obogaćuju iskustvo naših studenata i pripremaju ih za uspješnu budućnost u svijetu ekonomije i poslovanja te se radujemo budućim zajedničkim uspjesima.
Popis katedri i profesora
magnifiercrossmenuplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content