Alumni
Alumni EFOS
Alumni EFOS osnovan je u svibnju 2015. godine s ciljem povezivanja završenih studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Udruga je u svom djelovanju primarno fokusirana na izgradnju i održavanje veza između Ekonomskog fakulteta u Osijeku i njegovih alumnija, odnosno svih studenata i polaznika koji su završili neki od programa Ekonomskog fakulteta u Osijeku.
Ciljevi Udruge su uspostavljanje i održavanje veza između EFOS-a i svih pojedinaca koji su završili neki od obrazovnih programa na Fakultetu kroz razvijanje suradnje između EFOS-a i gospodarskih subjekata ili organizacija u kojima djeluju članovi Udruge. Udruga svojim djelovanjem potiče umrežavanje, međunarodnu razmjenu i projektne aktivnosti.
Novosti
Naš tim
Udruga Alumnija Ekonomskog fakulteta u Osijeku već dugi niz godina predstavlja jedan od temeljnih stupova akademske, ali i poslovne zajednice u Osijeku i široj regiji. Glavni cilj ove udruge jest očuvanje tradicije izvrsnosti, pri čemu okuplja najuspješnije Alumnije EFOS-a u svrhu pružanja što boljih prilika za profesionalni razvoj i kvalitetnije obrazovanje mlađih naraštaja.
Na ovogodišnjoj Skupštini Alumnija izabran je novi Upravni odbor udruge koji tradicionalno čine uspješni i iskusni članovi poslovne i akademske zajednice. Igor Medić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Osijeka, novi je predsjednik Udruge Alumni Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Upravni odbor uz predsjednika u mandatu 2021. – 2023. čine Ivan Kelić (EFOS), Kristijan Šimičić (EDUKOS Osijek), Nenad Cvijetić (CONFORMO), Biserka Orešković (HUND), Boris Runje (ZABA) i Ana Živković (EFOS).

https://alumni.efos.hr
Redovitim članom Udruge mogu postati svi oni koji su diplomirali, magistrirali, doktorirali ili završili neki od programa cjeloživotnog obrazovanja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Redovnim članom Udruge postaje se potpisivanjem pristupnice, čime se prihvaćaju ciljevi, prava i obveze utvrđeni ovim Statutom i odlukama Udruge.
Zašto postati član?
• Sudjelujte na raznim predavanjima, radionicama i tribinama koje Alumni organizira
• Pridružite nam se na putovanjima
• Umrežite se s našim članovima koji djeluju u raznim organizacijama i gospodarskim subjektima
• Iskoristite dodatne pogodnosti poput ulaznica za kazališne predstave ili događaje koje ne organizira Alumni, a o kojima ćete biti obaviješteni e-mailom.
Udruga Alumni EFOS osnovana je u svibnju 2015. godine s ciljem povezivanja studenata koji su završili neki od obrazovnih programa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Udrugu je osnovalo više od 30 bivših studenata.

Prva izborna Skupština udruge održana je u prosincu 2015. godine, kada su izabrani Upravni odbor i predsjednik. Članovi Upravnog odbora birali su se po principu zastupljenosti iz svakog od četiri važna društvena segmenta (Quadruple Helix): poslovnog sektora/gospodarstva, akademske zajednice, civilnog društva i lokalne uprave/samouprave.
Za članove Upravnog odbora izabrani su: Davor Dujak (Ekonomski fakultet u Osijeku), Vladimir Ham (dogradonačelnik grada Osijeka), Darija Krstić (Centar za poduzetništvo Osijek), Sunčica Oberman Peterka (Ekonomski fakultet u Osijeku), Ante Radoš (član uprave Spačva d.d.), Tadija Vrdoljak (Konzum d.d.), Dražena Vrselja (HNK Osijek) i Darko Matotek (Ekonomski fakultet u Osijeku). Za predsjednika Upravnog odbora Udruge izabran je dr.sc. Tadija Vrdoljak.

Nakon mandata u trajanju od 2 godine, 13.12.2017. godine održana je nova svečana izborna Skupština udruge Alumni EFOS. Na svečanoj Skupštini Udruge članovi su izabrali novi Upravni odbor i predsjednika Udruge. U upravni odbor na sljedeće dvije godine izabrani su Robert Vučković (Croatia osiguranje), Marijan Beljan (Glas Slavonije), Nataša Drvenkar (Ekonomski fakultet u Osijeku), Jasenka Crnković (Erste banka), Vedrana Tomljanović (Carta d.o.o.), Julia Perić (Ekonomski fakultet u Osijeku), Darko Bojanić (2B d.o.o.) i Dario Šebalj (Ekonomski fakultet u Osijeku).

Nakon mandata u trajanju od 2 godine, 6.12.2019. godine održana je nova svečana izborna Skupština udruge Alumni EFOS. Na svečanoj Skupštini Udruge članovi su izabrali novi Upravni odbor i predsjednika Udruge. U upravni odbor na sljedeće dvije godine izabrani su Sabina Škrtić (ENNA), Marijan Palić (Agency04), Željko Erkapić (Klaster poljoprivredne mehanizacija), Mirna Leko Šimić (Ekonomski fakultet u Osijeku), Dubravka Sinčić Ćorić (Ekonomski fakultet Zagreb), Aron Stanić (Inchoo), Aleksandar Erceg (Ekonomski fakultet u Osijeku) i Ana Živković (Ekonomski fakultet u Osijeku). Za predsjednicu Upravnog odbora Udruge izabrana je Sabina Škrtić.

Trenutni Upravni odbor izabran je 2.12.2021. godine, kada je održana svečana izborna Skupština udruge Alumni EFOS. Tako sad Upravni odbor u mandatu 2021. - 2023. čine Igor Medić (Grad Osijek), Ivan Kelić (Ekonomski fakultet u Osijeku), Kristijan Šimičić (EDUKOS Osijek), Nenad Cvijetić (CONFORMO), Biserka Orešković (HUND), Boris Runje (ZABA) i Ana Živković (Ekonomski fakultet u Osijeku). Za predsjednika Upravnog odbora Udruge izabran je Igor Medić.

Udruga organizira različite aktivnosti kao što su Leadership forum i AlumniTalks, čiji je cilj podijeliti iskustvo vođe (lidera) u njihovim primjerima postizanja izvrsnosti u izgradnji timova, vođenja poduzeća i organizacija, pokretanja promjena u sredinama u kojima žive i djeluju te sudjelovanje članova udruge Alumni kao gostiju predavača u nastavnim sadržajima na Fakultetu. Udruga je organizirala nekoliko događaja, među kojima su Leadership forumi na kojima su gostovali Korade Korlević, Mate Rimac, Emil Tedeschi, Ćiro Blažević i mnogi drugi gosti predavači koji su eksperti u svom području djelovanja.
magnifiercrossmenuplus-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content