Studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu kolegija Poslovna etika i Cirkularna ekonomija organiziraju prvi Studentski sajam održive mode. Ova inicijativa predstavlja važan korak u promoviranju održivosti i zaštite okoliša te osvještavanju studenata i šire javnosti o negativnim učincima industrije brze mode. 

Sajam će se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održat 28.5.2024. godine od 10.00 – 14.00h. Cilj nam je ne samo podići svijest, već i educirati studente i posjetitelje o različitim načinima na koje i sami mogu pridonijeti očuvanju okoliša i promicanju održivog razvoja. 

Pozivamo studente da još ovaj tjedan, 14.5.2024. od 11.30-13.30 i četvrtak, 14.5.2024. od 12.00 – 13.00 doniraju odjeću za studentski sajam. Odjeću je potrebno donijeti čistu i upotrebljivu, a prikupljat će se u Auli glagoljice.

Odjeća će se izložiti na Sajmu održive mode. Minimalna donacija za svaki odjevni materijal je 1,00 EUR. Iznos skupljene donacije prosljeđuje se Udruzi Moje dijete, udruzi roditelja djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti.

Studentski-sajam-odrzive-mode-plakatDownload
Ime  i  prezime doktorandaIstraživački seminarRadni naslov teme doktorskog rada Datum i vrijeme održavanja istraživačkog seminaraMjesto održavanja istraživačkog seminara
Ivica Kusić, spec. oec. Istraživački seminar 1 - Prepoznavanje istraživačkog problema „Povezanost strateškog upravljanja ljudskim potencijalima i učinkovitosti porezne uprave“27. svibnja 2024. godine s početkom u 14:00 satiVijećnica Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek
Branislav Peleš, univ. mag. oec. Istraživački seminar 3 - Nacrt teme doktorskog rada„Odrednice prihvaćanja tehnologije samouslužnih sustava u maloprodaji“20. svibnja 2024. godine s početkom u 12:00 satiVijećnica Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek
Na izlaganja istraživačkih seminara pozivaju se i članovi Vijeća Doktorskog studija, ostali nastavnici i suradnici Ekonomskog fakulteta u Osijeku, drugi doktorandi i zainteresirane osobe.

            Ured za poslijediplomske studije

OBAVIJEST KANDIDATIMA - rezultati razgovora (intervjua) - II. razine i ukupni rezultati I. i II. razine odabira kandidata Natječaja za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto - suradnik za poslove na projektima EU.

Rezultati-razgovora-intervjua-II.-razine-i-ukupni-rezultati-I.-i-II.-razinePreuzmi

OBAVIJEST KANDIDATIMA - Rezultati pisane provjere znanja (testiranja)- I. razine odabira kandidata Natječaja za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto - suradnik za poslove na projektima EU i POZIV na razgovor (intervju)- II. razinu odabira kandidata

Rezultati pisane provjere znanja (testiranja)- I. razine odabira kandidata Natječaja za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto - suradnik za poslove na projektima EU i POZIV na razgovor (intervju)- II. razinu odabira kandidata

Ured za razvoj karijera i karijerno savjetovanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku poziva vas na predstavljanje tvrtke Podravka d.d., u okviru projekta

Upoznaj poslodavca,

koje će se održati

u dvorani 1 Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Saznajte kako je raditi u jednoj od vodećih tvrtki u prehrambenoj industriji u jugoistočnoj, srednjoj i istočnoj Europi i zašto su Podravkini proizvodi poznati i omiljeni u više od 50 zemalja na 5 kontinenata. Podravku danas kupci prepoznaju, ne samo po brandu Vegeta već i po po nizu drugih brandova kao što su: Dolcela, Lino, Eva, Fant, Kviki itd.

Prijave za sudjelovanje na predavanju: PRIJAVA

Za sve dodatne informacije, slobodno se javite na karijere@efos.hr.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.

Poštovani studenti,

Sveučilište u Mariboru poziva zainteresirane studente da se prijave na Erasmus+ BIP programe koje organiziraju tijekom ljeta.

Programi su oglašeni na: https://www.erasmusplus.um.si/summer-schools/programmes/.

Studenti se mogu izravno prijaviti za sudjelovanje na određenom BIP programu. Ako njihova prijava bude prihvaćena, studenti se obvezno trebaju prijaviti na UNIOS natječaj za dodjelu financijskih potpora za kratkoročne mobilnosti: https://www.unios.hr/otvoreni-natjecaji-za-kratkorocne-studentske-mobilnosti/.

Za sve detalje oko provedbe kratkoročnih mobilnosti stojimo vam na raspolaganju na tel.: 031224127.

Poštovani studenti,

objavljen je natječaj za Erasmus+ kratkoročne mobilnosti studenata na poveznici: https://www.unios.hr/otvoreni-natjecaji-za-kratkorocne-studentske-mobilnosti/.

Vrste kratkoročnih mobilnosti na koje se svi studenti mogu prijaviti su:

S obzirom da su BIP programi iznimno popularni kao nova aktivnost za studente, evo nekoliko najvažnijih napomena vezanih za organizaciju sudjelovanja studenata na BIP programima:

1. Svi studenti koji žele sudjelovati u BIP-u obvezno trebaju imati odobrenu mobilnost i financiranje kroz ovaj objavljeni natječaj (ili prethodno provedene natječaje) te obvezno mora postojati potpisan Erasmus+ ugovor o suradnji sa sveučilištem koje organizira BIP i prima studente na razmjenu.
2. Sve kratkoročne mobilnosti obvezno uključuju virtualnu i fizičku komponentu. Dužina razdoblja fizičke mobilnosti za kratkoročnu mobilnost (studij ili praksa) najmanje je 5 dana, a najduže 30 dana. Trajanje virtualne komponente određuje organizator programa mobilnosti, i nije vremenski ograničeno.
3. Svi studenti koji sudjeluju u BIP-u ili individualnoj kratkoročnoj mobilnosti za studij ili praksu obavezno moraju imati potpisan Learning Agreement (isto kao i studenti koji odlaze na semestralnu razmjenu) i obvezno moraju ostvariti minimalno 3 ECTS boda na kratkoročnoj mobilnosti (dodijeljeni ECTS bodovi studentima se priznaju / evidentiraju u ISVU kao dodatni ECTS bodovi.)
4. Svi studenti koji su na Erasmus+ natječaju odabrani za sudjelovanje u BIP-u (u okviru sveučilišnih Erasmus+ KA1 projekata individualnih mobilnosti studenata) evidentiraju se u centralni sustav Europske komisije kao sudionici UNIOS projekta (KA1) i ne mogu biti prikazani kao sudionici (financirani EU sredstvima) u nekom drugom Erasmus+ projektu (npr. KA2 projekt) koji se eventualno provodi na razini sastavnice (koji se također prikazuje u sustavu EK kao sveučilišni projekt). Takvi će slučajevi biti tretirani kao "dvostruko financiranje".

Ostale informacije o provedbi kratkoročnih mobilnosti sadržane su u dokumentu Upute za studente objavljenom u natječaju. Rok za prijavu na ovaj natječaj za kratkoročne mobilnosti nije određen. Prijave studenata će se primati kontinuirano do ispunjavanja dostupnih kvota i utroška dostupnih financijskih sredstava.

Za sve detalje oko provedbe kratkoročnih mobilnosti stojimo Vam na raspolaganju na tel.: 031224127.

S poštovanjem,
Martina Šuto

Prva pozicija je E-commerce Intern, a pozicija je idealna za studente koji imaju interesa za razvijati se u tom području. Ova pozicija je full time i bazirana u uredu.

Oglas za posao je dostupan u pdf. dokumentu, a prijave se šalju putem sljedećeg linka: https://careers.loreal.com/en_US/jobs/JobDetail/E-commerce-Intern-m-f/179901.
Oglas je aktivan do 24.05.2024.

Druga pozicija koju imamo je za studente koji su zainteresirani radi u našim Kiehl's dućanima. Radi se u smjenama, a broj sati je po dogovoru do 30h tjedno.

Oglas je također dostupan u pdf.-u, a prijava ide putem ovo linka: https://careers.loreal.com/en_US/jobs/JobDetail/Savjetnik-za-njegu-Kiehl-s-SkinPRO-m-f/179627.
Oglas za ovu poziciju je aktivan do 21.05.2024.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content