13. svibnja 2024.

Studentski sajam održive mode

Studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu kolegija Poslovna etika i Cirkularna ekonomija organiziraju prvi Studentski sajam održive mode. Ova inicijativa predstavlja važan korak u promoviranju održivosti i zaštite okoliša te osvještavanju studenata i šire javnosti o negativnim učincima industrije brze mode. 

Sajam će se na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održat 28.5.2024. godine od 10.00 – 14.00h. Cilj nam je ne samo podići svijest, već i educirati studente i posjetitelje o različitim načinima na koje i sami mogu pridonijeti očuvanju okoliša i promicanju održivog razvoja. 

Pozivamo studente da još ovaj tjedan, 14.5.2024. od 11.30-13.30 i četvrtak, 14.5.2024. od 12.00 – 13.00 doniraju odjeću za studentski sajam. Odjeću je potrebno donijeti čistu i upotrebljivu, a prikupljat će se u Auli glagoljice.

Odjeća će se izložiti na Sajmu održive mode. Minimalna donacija za svaki odjevni materijal je 1,00 EUR. Iznos skupljene donacije prosljeđuje se Udruzi Moje dijete, udruzi roditelja djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti.

Ostale vijesti

13. lip. 2024.

Poziv studentima za dostavu radova za Godišnju nagradu HANFE studentima

Godišnjom nagradom Hanfe studentima za najbolje znanstvene i stručne radove želi se potaknuti mlade na razvoj znanstvene misli iz područja ekonomije te dodatno unaprijediti suradnju s visokim učilištima. Cilj je potaknuti studentsku zajednicu da se pobliže i na praktičnoj razini upozna sa zbivanjima na financijskim tržištima. Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (u daljnjem tekstu:...
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content