04. srpnja 2024.

Održano predstavljanje Erasmus+ projekta Business Analytics Skills for the Future-proof Supply Chains (BAS4SC)

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 7.6.2024. održano je predstavljanje ERASMUS+ strateškog partnerstva za visoko obrazovanje - projekta Business Analytics Skills for the Future-proof Supply Chains (BAS4SC).

Članica projektnog tima s EFOS-a doc.dr.sc. Jelena Franjković predstavila je projekt pokrenutim kao odgovor na promjene na tržištu rada, a čiji je voditelj na EFOS-u prof. dr. sc. Davor Dujak. Koordinator projekta je Poznan University of Technology (Poljska), a uz EFOS su partneri još University of Maribor (Slovenija), Poznan School of Logistics (Poljska) te University of Novi Sad (Srbija).

Objašnjeni su ciljevi projekta, kao i intelektualni rezultati koji su već ostvareni ili će biti provedeni od strane projektnih partnera u sljedećoj godini. Većina rezultata bit će gotova u trećoj godini projekta te su sudionici pozvani da prate komunikacijske kanale projekta te da se uključe sa svojim idejama i iskustvima.

Konačno, održana je kratka rasprava o vještinama visokoobrazovane mlade radne snage u opskrbnim lancima te koji su izazovi i očekivanja poslodavaca, studenata i nastavnika.

Više o projektu može se pronaći na web stranici projekta, kao i na društvenim mrežama projekta https://www.linkedin.com/showcase/bas4sc/ ili https://www.facebook.com/BAS4SC.

Ostale vijesti

19. srp. 2024.

Uspješno završen “Program stručnog usavršavanja i polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča“

S ponosom objavljujemo da je naš “Program stručnog usavršavanja i polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča” uspješno završen!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content