04. srpnja 2024.

Održano predavanje Hrvatska poštanska banka d.d. u sklopu projekta Upoznaj poslodavca

U okviru projekta Upoznaj poslodavca, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 5. lipnja 2024. godine, održano je četrnaesto po redu predstavljanje tvrtki/poslodavaca.

Predavanje pod nazivom „Kako je to raditi u hrvatskoj banci? Prozor u HPB za studente.“ održali su: Ana Đidara, direktorica Ureda za upravljanje ljudskim potencijalima i Tomislav Jurišić, Sektor poslovanja s malim i srednjim poduzećima.

Hrvatska poštanska banka d.d. je banka u hrvatskom vlasništvu s relevantnim tržišnim utjecajem, jedna je od top pet banaka na hrvatskom tržištu, koja na najbolji način brine o klijentima, dioničarima i zajednici u skladu sa svojom misijom, koja je stvaranje uvjeta za bolji život u Hrvatskoj. U svojoj prezentaciji, predstavnici Banke su istakli da je za izvrsnost, uz talent, potrebno i puno rada, spremnosti na učenje i brzu prilagodbu.

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera na Ekonomskom fakultetu u Osijeku pokrenuo je projekt pod nazivom Upoznaj poslodavca. Cilj projekta je predstaviti različite tvrtke studentima, mogućnosti koje određena tvrtka nudi studentima (projekti, stručna praksa i sl.) te predstaviti mogućnosti razvoja karijere u tvrtki nakon završetka studija uz predstavljanje očekivanih i potrebnih znanja i vještina za različita radna mjesta.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.

Ostale vijesti

19. srp. 2024.

Uspješno završen “Program stručnog usavršavanja i polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča“

S ponosom objavljujemo da je naš “Program stručnog usavršavanja i polaganje stručnog ispita za turističkog vodiča” uspješno završen!
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content