27. svibnja 2024.

CEEPUS mobilnosti za studente i nastavnike Ekonomskog fakulteta u Osijeku u akademskoj godini 2024./2025.

Poštovane kolegice i kolege,

ovim putem Vas želimo obavijestiti o mogućnostima mobilnosti kroz CEEPUS sustav za EFOS nastavnike i studente u akademskoj godini 2024./2025.
Ovdje možete pronaći popis i nazive (teme) svih odobrenih CEEPUS mreža, kao i odobrenih mobilnosti.
Ukoliko ste zainteresirani za neku od ovih mobilnosti, molim Vas da se javite najkasnije do 12.6.2024. na email: davor.dujak@efos.hr kako bi se prijavili u CEEPUS sustav na vrijeme. 
Prijave za odlazak na mobilnost u zimskom semestru moraju biti završene do 15.6.2024., a prijave za odlazak na mobilnost u proljetnom semestru moraju biti završene do 31.10.2024.

Dodatne upute možete pronaći na ovom linku.

Lijep pozdrav,
prof.dr.sc. Davor Dujak, CEEPUS koordinator na EFOS-u

Ostale vijesti

13. lip. 2024.

Poziv studentima za dostavu radova za Godišnju nagradu HANFE studentima

Godišnjom nagradom Hanfe studentima za najbolje znanstvene i stručne radove želi se potaknuti mlade na razvoj znanstvene misli iz područja ekonomije te dodatno unaprijediti suradnju s visokim učilištima. Cilj je potaknuti studentsku zajednicu da se pobliže i na praktičnoj razini upozna sa zbivanjima na financijskim tržištima. Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (u daljnjem tekstu:...
magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content