
18. Mar. 2024.
Poštovano nastavno i nenastavno osoblje, na web stranici Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijekuhttps://www.unios.hr/erasmus-ka1-natjecaj-za-mobilnost-nenastavnog-osoblja-2024-2025/objavljen je Natječaj za Erasmus+ odlazne mobilnosti (ne)nastavnog osoblja u akademskoj godini 2024/2025. Rok za prijavu je 15. travnja 2024.

15. Mar. 2024.
Rok za predaju cjelovitih radova na 13. Međunarodnom znanstvenom simpoziju “Region, Entrepreneurship, Development” (RED 2024) je produžen do 1. travnja 2024. godine.

15. Mar. 2024.
Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana je informativna radionica pod nazivom Obzor Europa: financijske mogućnosti za društvene znanosti. Radionica je imala za cilj upoznati istraživače/znanstvenike Sveučilišta u Osijeku sa mogućnostima financiranja istraživačkih aktivnosti ...

14. Mar. 2024.
Dear students, the topics of graduation and final theses have been published, and you can find them on the References - Instructions for completing studies page.

12. Mar. 2024.
LEAPin jednodnevna multidisciplinarna konferencija održat će se u Osijeku, 21. ožujka na Ekonomskom fakultetu. Teme predavanja na konferenciji usmjerene su na razvoj karijere, poduzetništvo, marketing, IT i razvoj vještina.

11. Mar. 2024.
Ekonomski fakultet u Osijeku (EFOS) najavljuje organizaciju prvog EFOS Business Foruma pod nazivom "Održiva budućnost hrvatskog gospodarstva". Događaj će se održati 26. ožujka 2024. godine s početkom u 13 sati...

11. Mar. 2024.
Students and graduates of various fields still have the opportunity to apply for the project and take part in paid internships in the top companies in the agri-food industry.
Participating in the project is an opportunity to gain professional experience in the best companies in the industry...

11. Mar. 2024.
The library has provided trial access to the Pearson e-book platform for all users as of today. You must register at the website: https://resolver.vitalsource.comThe trial access will last for one month and can be used by both teachers and students. (For instructions and inquiries, please contact the library)