Izbornik

Uvodno predavanje i orijentacija za brucoše

Uvodno predavanje za studente 1.godine preddiplomskog studija, „brucoše“,održano je 5.listopada 2015. a nakon uvodnog predavanja uslijedio je drugi dio: Orijentacija za brucoše. Nakon službenog  dijela uvodnog predavanja koje su održali dekan, prodekanica, tajnicate pater, brucoše su s općim informacijama kao što su: pravila ponašanja na fakultetu, korištenje Studomata, čitanje rasporeda i slično upoznali doc.dr.sc. Sedlan- Konig, asistenti i članovi Studentskog zbora. Tom prigodom su se predstavile i studentske udruge na fakultetu:  AIESEC, EWoB i Financijski impuls. Na kraju druženja s brucošima organizirana je igra traženja zadanih informacija po fakultetu, tzv. Treasure hunt. Najbržim timovima s najviše točnih odgovora u Auli glagoljice uručene su nagrade:

  1. mjesto:  Maria Sabolić, Zvonimir Grgić, Irena Debeljak, Filip Livaja
  2. mjesto:  Elizabeta Vidaković, Iva Stojčević, Ivona Pačarek, Filip Koren
  3. mjesto: Katarina Maksimović, Borna Brezičević, Petra Lovrić, Višnja Rakuša

Na cilju je održano neformalno druženje profesora, asistenata i starijih studenata s brucošima uz sponzorstvo Bobija, Jane, Nestlea i Fakulteta.

Slike možete pogledati na Facebook profilu Studentskog zbora: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.309507165840209.1073741828.181744888616438&type=3

EFOS na društvenim mrežama