Izbornik

Ususret novoj akademskoj godini – Dobrodošli studenti!

Dragi naši studenti,

 

ponedjeljak, 02. listopada 2017. godine prošao je zasigurno u iznimno zanimljivoj atmosferi na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, ali i domu svakog našeg studenta. Svjesni smo kako je svaki početak težak, ali uz veliku volju, zalaganje i konstruktivnu raspravu tijekom nastavnog procesa, kvalitetna suradnja je zajamčena. Svojim studentskim angažmanom težite izvrsnosti jer je to jedini put ka Vašoj osobnoj, a onda i profesionalnoj uspješnosti! Vaši predmetni nastavnici nastojat će Vam prenijeti temeljna znanja i vještine iz ekonomskih znanosti, no stjecanje znanja nije jednosmjerno putovanje. Uz svoje redovne aktivnosti, dugi niz godina njegujemo tradiciju povezivanja s poslovnom i akademskom zajednicom i kroz zajedničke projekte uspješno povezujemo “teoriju s praksom”. Stoga, kroz brojne izvan-nastavne aktivnosti pokušajte obogatiti svoj profesironalni put i steći što više soft skills karakteristika. Pratit ćemo vas na putu Vašeg akademskog, profesionalnog i osobnog razvoja i što prije shvatite kako smo dio istog tima, lakše ćete svladati tekuće izazove.

 

U konačnici, Ekonomski fakultet u Osijeku, fakultet je iznimno duge povijesti i tradicije – jedna smo od najstarijih sastavnica Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku stoga, dragi naši studenti, budite ambasadori dobrih promjena u društvu i s ponosom izgrađujmo budućnost zajedno!

 

Znanjem do izvrsnosti – Vaš Ekonomski fakultet u Osijeku!

 

Galeriju s fotografijama dočeka prve studijske godine možete pogledati u nastavku. Zahvaljujemo svim profesorima, suradnicima i predstavnicima studentskih udruga na zanimljivom programu i velikom angažmanu!

 

EFOS na društvenim mrežama