Izbornik

Uspješno završen program stručnog usavršavanja za obrazovanje nastavnika i mentora za provođenje programa cjeloživotnog učenja “Voditelj turističkog gospodarstva“

U četvrtak, 15.12.2022., u okviru programa stručnog usavršavanja za obrazovanje nastavnika i mentora za provođenje programa cjeloživotnog učenja “Voditelj turističkog gospodarstva“ na projektu VirtuOs – Uspostava regionalnih centara kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva održana je terenska nastava i stručno predavanje pod nazivom „Kakvi kadrovi su nam potrebni u turizmu?“ . Ujedno, polaznicima su uručene potvrde o završenom programu stručnog usavršavanja za obrazovanje nastavnika i mentora za provođenje programa cjeloživotnog učenja “Voditelj turističkog gospodarstva“ u trajanju od 30 sati.

Podsjetimo, 24 nastavnika srednjih strukovnih škola iz Požege, Vukovara, Donjeg Miholjca, Vinkovaca, Đakova, Belog Manastira i Osijeka, te iz Prosvjetno-kulturnog centra Mađara iz Osijeka u razdoblju od 4. studenoga 2022. do 15. prosinca 2022. pohađali su program u trajanju od 30 sati interaktivne nastave. Svrha programa bila je obučiti buduće mentore koji će biti uključeni u rad Regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva u Osijeku.

EFOS na društvenim mrežama