Izbornik

UPIŠITE TEČAJ POSLOVNOG KINESKOG JEZIKA

Tečaj poslovnoga kineskoga jezika osmišljen je s ciljem povezivanja hrvatske i kineske poslovne zajednice te jačanja poslovne suradnje između Republike Hrvatske i NR Kine.

Tečaj poslovnoga kineskoga jezika obuhvaćat će relevantne teme vezane uz poslovnu kulturu: službeno upoznavanje, telefonske razgovore, poslovno dopisivanje, prezentacije, poslovne sastanke, pregovaranje, small talk i brojne druge elemente poslovnoga bontona. Svrha je tečaja omogućiti i olakšati uspostavljanje poslovne suradnje između hrvatskih i kineskih gospodarstvenika. Tečaj će biti prilagođen stupnju znanja kineskoga jezika polaznika, što znači da će se formirati početničke grupe, ali i napredne grupe za polaznike s određenim predznanjem kineskoga jezika.

Jezični programi Instituta temelje se na Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike koji utvrđuje 6 stupnjeva znanja stranog jezika, a svaki stupanj sastoji se od više modula:

A1 (dva modula) i A2 (dva modula) – temeljni korisnik
B1 (četiri modula) i B2 (dva modula) – samostalni korisnik
C1 (četiri modula) i C2 (dva modula) – iskusni korisnik

Moduli traju 58 školskih sati, a nastava se održava dva puta tjedno po dva školska sata.

O tečaju:

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u Osijeku. Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima. Polaznici koji uspješno završe tečaj na kraju dobivaju certifikate o uspješno položenom stupnju. Pravo upisa na tečaj poslovnog kineskog jezika imaju isključivo studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku! Tečaj je besplatan.

U ljetnom semestru akademske godine 2018./19. upisujemo 20 novih polaznika u sljedećem terminu:
Poslovni kineski jezik I*

Utorkom od 17:30 do 18:45 sati DV. 6B
Četvrtkom od 17:30 do 18:45 sati DV. 7

Upisi počinju u ponedjeljak 25. veljače 2019. i traju do popunjenja grupe. Grupa može imati maksimalno 20 polaznika.

Nastava počinje u utorak 5. ožujka 2019. godine i održavat će se tijekom ljetnog semestra prema gore navedenom rasporedu.

Za upis je potrebno poslati niže navedene podatke na e-adresu jvrhovski@unizg.hr

Ime:
Prezime:
OIB:
Datum rođenja:
Telefon/Mobitel:
Email:

*Napomena: Pravo upisa na tečaj poslovnog kineskog jezika imaju isključivo studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku!

EFOS na društvenim mrežama