Izbornik

UPIŠITE TEČAJ POSLOVNOG KINESKOG JEZIKA

Tečaj poslovnoga kineskoga jezika osmišljen je s ciljem povezivanja hrvatske i kineske poslovne zajednice te jačanja poslovne suradnje između Republike Hrvatske i NR Kine.

Tečaj poslovnoga kineskoga jezika obuhvaćat će relevantne teme vezane uz poslovnu kulturu: službeno upoznavanje, telefonske razgovore, poslovno dopisivanje, prezentacije, poslovne sastanke, pregovaranje, small talk i brojne druge elemente poslovnoga bontona. Svrha je tečaja omogućiti i olakšati uspostavljanje poslovne suradnje između hrvatskih i kineskih gospodarstvenika. Tečaj će biti prilagođen stupnju znanja kineskoga jezika polaznika, što znači da će se formirati početničke grupe, ali i napredne grupe za polaznike s određenim predznanjem kineskoga jezika.

O tečaju:
Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u Osijeku. Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Trg Ljudevita Gaja 7), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima. Polaznici koji uspješno završe tečaj na kraju dobivaju certifikate o uspješno položenom stupnju. Pravo upisa na tečaj poslovnog kineskog jezika imaju isključivo studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku! Tečaj je besplatan.

Tečaj ima ukupno 58 školskih sati nakon kojih slijede dva ispitna roka. Studenti koji uspješno završe 1. stupanj moći će upisati nastavak tečaja u ljetnom semestru.

U zimskom semestru akademske godine 2019./20. upisujemo 20 novih polaznika u sljedećem terminu:

Poslovni kineski jezik I*
Ponedjeljkom od 18:00 do 19:30 sati DV. 11
Srijedom od 18:00 do 19:30 sati DV. 7

Upisi počinju u ponedjeljak 21. listopada 2019. i traju do popunjenja grupe. Grupa može imati maksimalno 20 polaznika.

Nastava počinje u ponedjeljak 28. listopada 2019. godine i održavat će se tijekom zimskog semestra prema gore navedenom rasporedu.

Za upis je potrebno poslati niže navedene podatke na e-adresu jvrhovski@unizg.hr

Ime:
Prezime:
OIB:
Datum rođenja:
Telefon/Mobitel:
Email:

*Napomena: Pravo upisa na tečaj poslovnog kineskog jezika imaju isključivo studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku!

EFOS na društvenim mrežama