Izbornik

Market&NG

Datum održavanja

6. do 8. 4. 2016.

Lokacija

Ekonomski fakultet u Osijeku

Kontakt

facebook-box-blue-icon-72

Ostali sadržaji

CASE STUDY: OD TEORIJE DO PRAKSE

Žito, Ravlić

Vrijeme održavanja: Četvrtak, 07.04.2016. u 15:15 sati

Svake godine Katedra za Marketing, Ekonomskog fakulteta u Osijeku organizira case study competition u suradnji s osječkim poslovnim subjektima. Prošle godine studenti su imali priliku riješiti case study koji im je zadala mesnica Ravlić, a ove godine riječ je o Žito case study-u. Kako su studenti marketinga Ekonomskog Fakulteta U Osijeku osmislili riješene problema i zašto su baš njihova rješenja bila najbolja poslovnim subjektima, dođite i poslušajte na stručnoj Konferenciji Market&NG.

 

PANEL RASPRAVA: DOMAĆA PRIČA NA STRANOM TRŽIŠTU

Moderator: Martina Mikrut

Vrijeme održavanja: Petak, 08.04.2016. u 18:00 sati

 

AFTER PARTY MARKET&NG: Povratak u budućnost @ Plan B

Facebook event

U petak, 8. travnja 2016. godine u Planu B, Kreativna agencija Adverta,Udruga Bookmark i Katedra za marketing EFOS organiziraju After party stručne konferencije MARKET&NG: Povratak u budućnost.

Uz odlične DJ-e, Dan Dally aka. DA LE kao Michael J. Fox i Play Pete kao Christopher Lloyd, klub će plesati do ranih jutarnjih sati.

Nakon što u petak konferencija završi, svi koji se upute u Biljarski klub Plan B, negdje oko 21:59 h i nadalje imati će priliku proći kroz portal koji otvara vrata na nezaboravni tulum. Pripremite noge i ruke, navijte satove i vratite se s nama u budućnost! 😉