Izbornik

Svečana dodjela uručenja priznanja i pohvalnica

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 23.12.2021. održana je svečana dodjela priznanja i pohvalnica najboljima u akademskoj godini 2019./2020. Uručena su priznanja djelatnicima i studentima u kategorijama: Dekanova nagrada, pohvalnica nastavnicima koji su ocijenjeni najboljim ocjenama na studentskoj anketi, pohvalnica nastavnicima koji su objavili radove s najvećim faktorom odjeka, pohvalnica za poseban doprinos u razvoju ugleda fakulteta i zahvala profesorima koje smo protekle godine ispratili u mirovinu.

Studenti nagrađeni Dekanovom nagradom koji su ostvarili najbolji prosjek po pojedinim akademskim godinama i smjerovima su Dora Barbarić, Dorotea Crnogaj, Barbara Čosić, Marija Erić, Matija Grgurić, Ana Ivankovac, Petra Juka, Borna Kraljević, Filip Ordog, Valentina Prenković, Domagoj Ribičić, Antonio Suhi, Elizabeta Vidakovič i Matea Vincetić!

Čestitamo i nastavnicima koji su ocijenjeni najboljim ocjenama na studentskoj anketi Antunu Bilošu, Jerku Glavašu i Bruni Mandiću!
Čestitamo i nastavnicima koji su objavili radove s najvećim faktorom odjeka Saši Mitroviću, Adeli Has, Đuli Borozan i Dubravka Pekanov Starčević!
Profesorice Jasna Horvat i Josipa Mijoč dobitnice su pohvalnice za poseban doprinos u razvoju ugleda fakulteta kao dobitnicama državne “Nagrade Ivan Filipović” u području visokog školstva.

Zahvaljujemo se profesorima koje smo protekle godine ispratili u mirovinu Željku Turkalju, Branimiru Markoviću i Branku Matiću za doprinos radu i razvoju Fakulteta!

Čestitamo i svim ostalim studentima i profesorima na uspjesima u protekloj godini koji su doprinijeli jačanju ugleda Fakulteta! Djelatnicima Ekonomskog fakulteta u Osijeku uručeno je priznanje za predanost u radu Fakulteta i poticanju izvrsnosti u izgradnji društva blagostanja proistekloga iz osobnoga i suradničkoga djelovanja svakog djelatnika Fakulteta.

Fotografije su dostupne ovdje.

EFOS na društvenim mrežama