Izbornik

SURADNJA S TVRTKOM INCHOO U OKVIRU E-TRGOVINE VOL. 2

Kroz 11 tjedana redovnih predavanja i 5 gostujućih predavača iz tvrtke Inchoo, studenti 1. godine diplomskog studija pri Ekonomskom fakulteta u Osijeku stjecali su znanja vezana uz različita polja e-trgovine kako bi uspješno mogli rješavati specijalizirane problemske zadatke koje su zadavali gosti predavači.

U rješavanju zadataka sudjelovalo je 57 studenata koji su pokazali izniman trud i želju za radom. U toj masi studenata posebno su se istaknula 4 studenta: Miram ČabrajaMarina KardumBorna Kraljević i Luka Krstanović te su svoje znanje i naučene vještine odmjerili kroz finalnu prezentaciju. Pobjednicom završnog zadatka proglašena je Marina Kardum.

Također, nagrađena je i nekolicina najboljih studenata te im je kao nagrada dodijeljena čast posjeta ranije spomenutoj tvrtki Inchoo gdje su se imali priliku upoznati s djelovanjem iste, a uručeni su im i prigodni poklon paketi. Ovom prilikom se zahvaljujemo tvrtki Inchoo na odličnoj suradnji drugu godinu za redom, profesorima koji su sudjelovali na finalnoj prezentaciji te svim studentima na iskazanom trudu i radu u nastavnom procesu kolegija E-trgovina.

EFOS na društvenim mrežama