Izbornik

Logistički menadžment

Razina studija

  • Diplomski studij

Trajanje studija

  • Diplomski studij u trajanju od 2 godine (4 semestara)

Nositelj studija

Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku

Stručni ili akademski naziv

  • magistar ekonomije (mag.oec)

Studijsko putovanje – Audi Györ

Prošlog tjedna (23. i 24.3.2023.) studenti EFOS-a s diplomskog studija smjera Logistički menadžment u sklopu nastave na kolegiju Logističko planiranje u opskrbnom lancu, posjetili se jednu od najvećih tvornica u srednjoj Europi – Audi u mađarskom gradu Györu.

Tvornica Audi u Györu je najveća proizvodna lokacija pogonskih sustava u auto industriji u svijetu (s proizvodnjom od 1,7 milijuna motora i drugih pogonskih sklopova opskrbljuju 33 proizvodne lokacije diljem svijeta) te ujedno i proizvođač modela Audi TT Coupé, Roadster, Q3 i Q3 Sportback. Uz pratnju nastavnika sa smjera Logistički menadžment, studenti su obišli proizvodni kompleks i najviše se zadržali uz samo finalnu montažnu traku. U prezentaciji i pitanjima poseban naglasak je bio na logističkim procesima unutar same proizvodnje.

Zahvaljujemo se Ekonomskom fakultetu u Osijeku što su omogućili našim studentima da prošire svoje vidike i spoznaju kako izgleda poslovanje jedne ovako uspješne tvrtke u stvarnosti. Veselimo se daljnjoj suradnji.