Izbornik

Logistički menadžment

Razina studija

  • Diplomski studij

Trajanje studija

  • Diplomski studij u trajanju od 2 godine (4 semestara)

Nositelj studija

Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku

Stručni ili akademski naziv

  • magistar ekonomije (mag.oec)

Posjet tvrtki Tokić d.o.o., Zagreb

Studenti smjera Logistički menadžment Ekonomskog fakulteta u Osijeku, u sklopu kolegija Operacijska istraživanja u poslovnoj logistici i u pratnji izv.prof.dr.sc. Martine Briš Alić, posjetili su 21.12.2022. tvrtku Tokić d.o.o. kao dio projektnog zadatka. Pojsetili smo Logistički distributivni centar Tokić Sesvete.

Tokić d.o.o. vodeći je trgovac dijelova i popratne opreme za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila i šire s jednim od najmodernijih distributivnih centara u regiji.

Studenti su se za početak upoznali s primjerom maloprodajne jedinice navedene tvrtke i njihovim proizvodima i načinom poslovanja, potom su uz stručno vodstvo obišli skladište, nakon kojega je uslijedilo upoznavanje i predavanje sa zaposlenicima uprave.

Svaki član uprave pojedinačno je predstavio svoj djelokrug. Tako su studenti imali priliku iz prve ruke čuti kako poslovanje funkcionira van teorijskih okvira, ali i postaviti pitanja.

Ovim putem želimo zahvaliti tvrtki Tokić na gostoprimstvu, suradnji i trudu koje su pružili našim studentima, koji su dobili vrlo detaljan pregled poslovanja tvrtke Tokić.

Studenti su pokazali izuzetnu zainteresiranost te se radujemo daljnjoj suradnji i sličnim projektima.