Izbornik

Sudjelovanje studenata Ekonomskog fakulteta na konferenciji Hrvatskog društva ekonomista u Opatiji

Sudjelovanje naših perspektivnih studenata na konferenciji bogatog i zanimljivog programa u organizaciji Hrvatskog društva ekonomista u Opatiji (http://www.hde.hr/ postaje već tradicionalno (do sada je 92 studenata). Posebnost ove, 26. po redu, konferencije proizlazi i u Danu studenata ekonomskih fakulteta koji je osmišljen i prilagođen upravo studentskoj populaciji i tematski uključuje problematiku mladih u planiranju budućih karijera. Generalni pokrovitelj konferencije je Predsjednica Republike Hrvatske, Dan studenata je uz posebno pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, a isto tako uprava EFOS-a podupire sudjelovanje naših studenata na konferenciji.
 
Moderatori programa Dana studenata ekonomskih fakulteta su prof.dr.sc. Mladen Vedriš i gđa. Eliana Čandrlić (HRT) s članovima uprava respektabilnih poduzeća, a drugi dio programa moderiraju izv.prof.dr.sc. Nataša Drvenkar i gđa. Tončica Čeljuska (HRT). U tom programu, sudjelovat će i po 2 najbolja studenata predstavnika ekonomskih fakulteta, pa tako i predstavnici EFOS-a – (izvrsni studenti završnih godina prema ostvarenom prosjeku ocjena te predstavnici Studentskog zbora i studentskih udruga koje djeluju pri EFOS-u). 
 
Nadamo se kako će naše sudjelovanje doprinijeti radu konferencije i omogućiti mladim perspektivnim „snagama“ našega, ali i ostalih fakulteta, značajan doprinos u networkingu, prijenosu znanja i iskustva, te samim time ojačati prepoznatljivost našeg Fakulteta.

EFOS na društvenim mrežama