Izbornik

Sporthouse: Humanitarna aukcija za „Rijeku ljubavi“

Udruga studenata marketinga Bookmark 18.prosinca 2017. u suradnji s „Rijekom ljubavi“ organizira humanitarnu aukciju u prostorima Sporthouse-a, uz glazbeni program, s početkom u 19h.

Još jedan zanimljiv projekt dolazi iz „male radionice“ kreativnih studenata. Imali smo priliku sudjelovati na date auction formatu, koji je također imao humanitarni karakter. Ovoga puta radi se o humanitarnoj aukciji koja će se sastojati od licitacija i tombola, a sva prikupljena sredstva odlaze za kupnju božićnih poklona socijalno ugroženoj djeci.

Princip je sljedeći. Kupnja tombole organizirana je u prostorima EFOS-a u jutarnjim (9:30-11:15) i popodnevnim (14:30-16:15) terminima. Nagrade su vrlo vrijedne, a izvlačenje dobitnika biti će održano na samom eventu.

Uz izvlačenje tombola, na ovom događaju gosti će moći licitirati za nešto nesvakidašnje, nešto neobično i neopisivo zabavno. Moći ćete licitirati za kavu s igračem NK Osijeka, za HNK ulaznice za novogodišnji koncert ili pak za vožnju u Tesli. Očekuje Vas još puno toga, a ulaz za sve je besplatan.

Svi zajedno možemo napraviti puno toga jer smisao Božića i je u darivanju. Smisao Božića je zajedništvo. Sve ljude dobre volje pozivamo da se pridruže događaju, jer uz pomoć onima kojima je to najpotrebnije, zagarantirana je i dobra zabava uz glazbeni program do kasnih sati.

Event: https://www.facebook.com/events/1878111115537242/

FB: https://www.facebook.com/Udruga.Bookmark/

Bookmark

EFOS na društvenim mrežama