Izbornik

Regionalno natjecanje za najbolji projektni zadatak Unija Challenge 2022

Unija Grupa, međunarodna računovodstvena kuća, organiziraju natjecanje za studente pod nazivom „Unija Challenge 2022“.

Uvijek tražimo kreativna rješenja koja pomiću granice u području računovodstva, savjetovanja i informacijskih tehnologija. Ostvarili smo brojne pomake u profesionalnim i tehničkim područjima i uspostavili nove standarde poslovanja. Upravo zbog toga želimo pomoći i mladima da pored svog formalnog obrazovanja steknu vještine koje će im koristiti u poslovnom svijetu. Jedna od takvih načina su i ovakva natjecanja.

Natjecanje će se organizirati na način da se studenti mogu prijaviti na jedno od tri ponuđena područja: računovodstvo, savjetovanje i informacijske tehnologije. U okviru ovih područja teme za izradu zadataka su:

  • Vizija računovodstva 2052.
  • Market research za potencijalnog investitora
  • Cyber Security za male kompanije

Unija Challenge natjecanje se sastoji iz dvije faze. U prvoj fazi natjecatelji će se natjecati unutar svoje države. Deset najbolje ocijenjenih radova kvalificirati će se u finale natjecanja na državnom nivou i imati priliku da osvoje nagrade u vrijednosti 400, 600 i 1.000 eura za prva tri mjesta.

Za što bolje razumijevanje poslovanja ove kompanije, svim zainteresiranim sudionicima će biti omogućeno da na Dan otvorenih vrata, posjete prostorije Data-Link Unija Smart Accounting-a. U kratkom uvodnom sastanku možete se detaljno upoznati sa ponuđenim temama, pitati šta vas zanima, upoznati članove komisije i upoznati konkurente. Dan otvorenih vrata održat će se 30.09.2022. godine u 12 sati u prostorijama Data-Link Unija Smart Accounting-a u Horvatovoj 80a u Zagrebu.

Prijavite se individualno ili kao tim do 05.10.2022. na jedno od ponuđenih područja i tema i pristupite rješenju projektnog zadatka te pokažite svoju kreativnosti i znanje. Pobjednički tim na državnom nivou plasirat će se na regionalno natjecanje koje će se održati 21.11.2022. godine u poslovnoj zgradi Unije u Sloveniji na kojem će takmičiti za nagradu od 5.000 eura

Postanite dio ove pozitivne priče, pokažite nam svoje vještine i iskažite ideje. Pokrenite promjene sa nama i prijavite se putem linka: https://challenge.unija.com/hr/

Vjerujemo da vaš neopterećen i nekonvencionalan pogled izvana može donijeti svježa rješenja koja mogu biti odlične polazne tačke za nova otkrića. Oni će zasigurno biti odlična startna pozicija za vašu karijeru. Tko zna, možda nam se putevi uskoro ponovo sretnu.

EFOS na društvenim mrežama