Izbornik

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera

Kontakt

e-mail: karijere@efos.hr
telefon: 031/224-421
Ekonomski fakultet u Osijeku
Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek

Predstavljanje tvrtke Deloitte d.o.o. u sklopu projekta Upoznaj poslodavca

Ured za razvoj karijera i karijerno savjetovanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku poziva vas na predstavljanje tvrtke Deloitte d.o.o., u okviru projekta

Upoznaj poslodavca,

koje će se održati
9. ožujka 2023. godine (ČETVRTAK) u 11.30 sati,

u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Predavanje pod nazivom Deloitted to meet you! održat će zaposlenici odjela poslovnog savjetovanja, odjela revizije, odjela financijskog savjetovanja, odjela poreznog savjetovanja i računovodstva, odjela upravljanje rizicima te odjela za upravljanje ljudskim resursima.

Deloitte je vodeća svjetska tvrtka za pružanje profesionalnih usluga. U Hrvatskoj profesionalne usluge pružaju Deloitte d.o.o. i Deloitte Savjetodavne Usluge d.o.o. Tvrtka je dio Central Europe South regije zajedno sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom, Crnom Gorom, Sjevernom Makedonijom, Kosovom, Albanijom i Bugarskom. Regija broji preko 1500 zaposlenih, od toga oko 250 zaposlenih u Hrvatskoj. Usluge pružaju u pet profesionalnih područja: revizija, porezno i računovodstveno savjetovanje, poslovno savjetovanje, financijsko savjetovanje i upravljanje rizicima.

Predavanje je namijenjeno prvenstveno studentima završnih godina studija, članovima udruge Alumni, ali i svima ostalima, zainteresiranim za ovu tematiku.

Prijave za sudjelovanje na predavanju: PRIJAVA

Za sve dodatne informacije, slobodno se javite na karijere@efos.hr.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.