Izbornik

RAZVOJ KARIJERA

Kontakt

e-mail: karijere@efos.hr
telefon: 031/224-421
Ekonomski fakultet u Osijeku
Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek

POZIV na predavanje: „Tko se boji vuka još – kako savladati strah u svakodnevnim situacijama?“

„Tko se boji vuka još – kako savladati strah u svakodnevnim situacijama?“ je predavanje doc.dr.sc. Ane Kurtović, voditeljice Psihološkog savjetovališta za studente, osmišljeno na živopisan način i s dosta primjera kako bi se prikazali načini na koji se možemo izboriti  s nastalom situacijom, sa strahom, odnosno sa samim sobom. Predavanje nadopunjava prethodno predavanje iste predavačice, iz travnja ove godine, „Kako se nositi sa strahom i nesigurnošću?“ i proširuje ga praktičnim savjetima i metodama nošenja s ovim neugodnim osjećajem.

Strah može imati više uzroka, ali njegova posljedica je uvijek ista – neugodan osjećaj. Često nas onemogućava da budemo ono što želimo biti i dovodi nas u situaciju da gubimo kontrolu nad svojim emocijama. Savjete o tome kako se nositi sa strahom u svakodnevnim situacijama donosi psihologinja doc. dr.sc. Ana Kurtović, koja je i inače na raspolaganju kao sveučilišna psihologinja u sklopu Psihološkog savjetovališta za studente (http://www.unios.hr/studenti/psiholosko-savjetovaliste/ ).

Pridružite nam se online putem Zoom sesije, 01.12.2020. u 18 sati. Na radionicu ćete se moći uključiti putem linka, koji ćemo vam poslati na dan radionice, na temelju vaše prijave. Trajanje predavanja je 60 minuta.

Prijavite se na slijedećoj poveznici

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJ0uLNegYpF4L96x9iqUb4zKXbqHt8Okfgx_1HIPNHcXeYyw/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

Prijave su otvorene do utorka, 01.12.2020. do 12 sati.
Svi prijavljeni će dobiti na e-mail link za zoom, kako bi se u 18 sati mogli pridružiti.

Nakon ove, u planu su i druga predavanja na slične teme, koje će nam održati studenti studija Psihologije osječkog Filozofskog fakulteta. Pratite nas putem web stranice Ureda za karijere Ekonomskog fakulteta u Osijeku kao i putem društvenih mreža.