Izbornik

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera

Kontakt

e-mail: karijere@efos.hr
telefon: 031/224-421
Ekonomski fakultet u Osijeku
Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek

Održana panel/radionica “Što nakon EFOS-a? Iskustva iz prve ruke!”

U četvrtak, 19. 1. 2023. godine, Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera na Ekonomskom fakultetu u Osijeku  organizirao je radionicu/panel pod nazivom “Što nakon EFOS-a? Iskustva iz prve ruke!” U panelu su sudjelovali bivši studenti, alumniji Ekonomskog fakulteta u Osijeku, danas uspješni poslovni ljudi: Ana SerdarušićINBUKO , Kristina VeseličićFavbet, Ivan Lukač – Blackstone , Dominik VidakovićEndava Croatia i Lovro OberanKaufland. Panel je moderirao doc. dr. sc. Dario Šebalj.

Panel je privukao veliki broj studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku, koji su u opuštenom i vrlo zanimljivom panelu saznali na koji način su gosti panela gradili svoje karijere, što im je bilo važno u razgovoru za posao, biranju prvog poslodavca, ali i kako ih je Fakultet pripremio na izazove na koje su naišli na tržištu rada. Svi gosti su se složili kako je potrebno iskoristiti sve mogućnosti, koje Fakultet nudi, u smislu sudjelovanja u radu studentskih udruga, dobrovoljnih stručnih praksi, sudjelovanja u različitim događanjima i izvannanstavnim aktivnostima Fakulteta, te uvijek tražiti više, u smislu mogućnosti za razvoj sebe i svojih znanja i vještina, jer se takav pristup uvijek višestruko vrati.

U nastavku možete vidjeti i priloge o događaju iz medija:

https://youtu.be/_uDPATpd9jY

https://youtu.be/Q7ZrqMpNxi8

https://youtu.be/tQHhPraz2_o

 

Ured za razvoj karijera i karijerno savjetovanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku organizira seriju događanja usmjerenih na pomoć razvoju karijera studenata. Za sve prijedloge novih radionica slobodno nam se javite na karijere@efos.hr.