Izbornik

Raspored sati za zimski semestar ak. god. 2020/21.

Raspored sati za zimski semestar ak. god. 2020/21. možete pogledati u aplikaciji Academio (https://raspored.efos.hr/). Prije korištenja aplikacije pozivamo vas da najprije pročitate kratke upute (osobito za studente koji nisu dosad koristili Academio).

Upute za korištenje aplikacije Academio
Često postavljena pitanja

Raspored studenata 1. godine preddiplomskog studija po grupama možete pogledati OVDJE. Nastavu koja se odvija online prepoznat ćete po tome što pod nazivom dvorane piše “Zoom X” (Zoom 1, Zoom 2 i sl.). Poveznicu za prijavu na uvodno online predavanje određenog kolegija studenti će pronaći na web stranici pojedinog kolegija do početka nastave.

Raspored sati za izvanredne studente u cijelosti je objavljen za preddiplomski studij. Za diplomski studij unesen je djelomično, odnosno samo za one kolegije koji će se izvoditi online, zajedno s redovnim studentima, kroz cijeli semestar. Raspored sati konzultativne nastave za diplomski i stručni studij bit će objavljen tijekom sljedećeg tjedna.

Mole se studenti da redovito (iz tjedna u tjedan) gledaju raspored sati i prate obavijesti koje dobivaju u aplikaciji jer se mogu dogoditi manje izmjene rasporeda (npr. promjena dvorane) koje će vrijediti samo neki određeni tjedan.

EFOS na društvenim mrežama