Izbornik

Raspored radionica za brucoše 2021./2022.

Ekonomski fakultet već osmu godinu za redom organizira orijentacijski (tje)dan koji će uvesti studente prve godine – brucoše u studentski život na našem Fakultetu. Nakon uvodnih informacija za studente (pozdravni govor dekana, gost predavač, predstavljanje profesora prve studijske godine, iznošenje mogućnosti i prilika koje se mogu ostvariti tijekom akademskog obrazovanja i sl.), nastavljamo uvodni dan s orijentacijskim lovom na informacije. Orijentacija za brucoše ne završava uvodnim danom – u danima koji slijede (srijeda i petak), brucošima će biti omogućene različite radionice koje će im:

  • olakšati snalaženje na Fakultetu,
  • predstaviti različite studentske udruge našeg Fakulteta,
  • predstaviti Studentski centar,
  • predstaviti izvannastavne aktivnosti,
  • dati priliku okušati se u edukativnim igricama,
  • i još mnogo toga.

POPIS RADIONICA ZA ORJENTACIJSKI TJEDAN 2021/22. (KLIKNITE)

Za dolazak na Dan brucoša (uvodno predavanje i ostale aktivnosti 4.10.2021. godine od 10h) studenti prve godine preddiplomskog studija moraju imati COVID potvrdu i/ili negativan (antigenski ili PCR) test. COVID potvrde će se predavati na ulazu na Fakultet u Auli Znanosti. Predlažemo da dođete na Fakultet pola sata ranije i ponesete isprintanu potvrdu.

Za studente koji ne mogu dostaviti COVID potvrdu omogućit će se online prijenos uvodnog predavanja u realnom vremenu (poveznica za Zoom predavanje nalazi se ovdje: https://us02web.zoom.us/j/88169739500?pwd=Sll3SmxEelMxL0ROeGNsN2xMZk5pQT09#success                       /            Lozinka: 12345).

*Ostali događaji unutar Tjedna brucoša neće se prenositi online.
*Za sudjelovanje na radionicama nije potrebna COVID potvrda.

Preporučamo vam da se svakako uključite u Viber grupu za sve studente prve godine sveučilišnog preddiplomskog studija koju ćemo koristiti za komunikaciju tijekom Orijentacijskog tjedna i u centralnu Viber grupu za sve studente.

EFOS na društvenim mrežama