Izbornik

RADIONICA: Razvoj karijernog plana

Poštovani i dragi studenti, dragi karijerni savjetnici i svi zainteresirani partneri, Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Ekonomskim fakultetom u Osijeku, Alumni EFOS i Adecco Hrvatska d.o.o. organizira 16.12.2019. u 11 sati u d3  radionicu na temu:

RAZVOJ KARIJERNOG PLANA

Radionica, u trajanju od dva sata, održat će se u ponedjeljak 16.12.2019. godine s početkom u 11 sati u d3 pod vodstvom stručnjaka za razvoj potencijala i talenata, procjena kompetencija kandidata i zaposlenika, savjetovanje pojedinaca i organizacija u području ljudskih potencijala, Adecco. Temeljni cilj radnionice jest razvoj karijernog plana, koji je proaktivno upravljan, usklađen s osobnim kompetencijama i potrebama na tržištu. Svaka osoba treba putokaz za uspjeh u karijeri. Na radionici ćemo koristiti Adeccov model koji:

  • Osnažuje pojedince da istraže više o sebi i kako pronaći i stvoriti posao koji „fit“-a njihovim potrebama i aspiracijama;
  • Izgrađuje pristup u planiranju karijere, a ne zahtjeva testiranje ili analizu;
  • Pomaže pojedincima da pokrenu razgovore o karijeri na tržištu;
  • Stavlja karijeru u ruke pojedinaca – s preporukama i realnim koracima u karijeri;

Na kraju radionice, svaki će student otići s gotovim planom i dodatnim zadacima što i kako treba konkretno raditi na svojem razvoju karijere. Na radionici ćemo također predstaviti rezultate pilot istraživanja provedenog krajem 2018. o zadovoljstvu i ukupnom iskustvu studenata na praksi kod naših članica i mentora uključenih u Inicijativu privatnog sektora za mlade. Najavit ćemo i novo veliko istraživanje koje će za cilj imati poboljšati kako iskustvo studenata tako i njihovih mentora i poslodavaca. Radionica je namijenjena studentima i karijernim savjetnicima na fakultetima. Ova je radionica nastavak uspješne suradnje Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Hrvatske udruge poslodavaca, koja se intenzivirala 2014. godine i nastavila aktivno realizirati proteklih 5 godina kroz organizirane studentske stručne prakse, a koja je poslužila kao inspiracija za nastanak Inicijative privatnog sektora za mlade HUP-a i EBRD-a 2016. godine te širenje studentskih stručnih praksi i brojne druge sastavnice Sveučilišta. Zahvaljujemo i HUP-u na Priznanju koje nam je dodijelio zbog dosadašnje suradnje.

Svoj dolazak molimo potvrdite najkasnije do srijede, 11. prosinca 2019. putem poveznice: https://forms.gle/6Cz5hWSeE26Zqkx76

 

Veselimo se vašem dolasku!

EFOS na društvenim mrežama