Izbornik

Program razlikovnih obveza – Natječaj

Tekst natječaja Programa razlikovnih obveza za upis na diplomske studije na Ekonomskom fakultetu u Osijeku možete pogledati ovdje.

Minimalan broj polaznika je dvadeset, a početak nastave je planiran za veljaču 2018. godine. Nastava se u pravilu održava petkom poslijepodne i subotom prijepodne.

*Iz tehničkih razloga otežano je kartično plaćanje školarine. Stoga, polaznici koji se odluče za kartično plaćanje školarine na 2-12 rata moraju pri prijavi na Natječaj uplatiti akontaciju u iznosu od 500,00 HRK, a potvrdu o uplati dostaviti zajedno s ostalom Natječajnom dokumentacijom. Ostatak školarine polaznici se obvezuju uplatiti po početku Programa razlikovnih obveza na 2-12 rata, preko sljedećih kartica: Diners Club kartica, Visa Classic Addiko bank d.d., American Express i Maestro i Visa kartica tekućeg računa PBZ d.d. Dakle, plaćanje školarine na rate bit će moguće pri početku Programa.

Sve ostale informacije moguće je vidjeti na: http://www.efos.unios.hr/program-razlikovnih-obveza/ , a za sva ostala pitanja ili nejasnoće na e-mail: mbris@efos.hr

EFOS na društvenim mrežama