Izbornik

Priznanje Ekonomskom fakultetu u Osijeku kao najboljoj obrazovnoj instituciji jugoistočne Europe

Ekonomski fakultet u Osijeku dobitnik je specijalne nagrade EDU BIZNIS PARTNER 2017, kao najbolja obrazovna institucija u jugoistočnoj Europi. Nagrada se dodjeljuje za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i vještina menadžera.

Godišnja nagrada BIZNIS PARTNER kreirana je prije 23 godine s ciljem promoviranja poduzeća i institucija, koje se u svom poslovanju vode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim principima uz dobre poslovne rezultate. Ova nagrada je izrasla u prestižno poslovno i javno priznanje u cijeloj regiji.

Od 2016. godine, uvedena je i nagrada EDU BIZNIS PARTNER, koja se dodjeljuje obrazovnim institucijama, koje promoviraju znanje kao faktor konkurentnosti suvremenog društva, koje se ističu kvalitetom obrazovnog kadra, istraživačkim projektima, suradnjom s drugim institucijama u zemlji i inozemstvu. Ekonomski fakultet u Osijeku prepoznali su i ocijenili studenti, partneri, poslovna i akademska zajednica, te potvrdili rezultati neovisnih istraživanja.

Svečana dodjela ove nagrade održana je 7. lipnja 2017. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, u prisustvu ostalih dobitnika, brojnih poslovnih partnera, poduzetnika, te predstavnika velikog broja medija.

Kvalitetu rada Ekonomskog fakulteta u Osijeku prepoznali su i budući studenti – u lipnju 2017. godine, Ekonomski fakultet u Osijeku našao se na ljestvici prvih deset najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj, uz zagrebački FER, Ekonomiju i Medicinu, prema izboru hrvatskih maturanata.

EFOS na društvenim mrežama