Izbornik

Prijavi se na besplatan tečaj standardnog kineskog jezika za početnike

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu upisuje nove polaznike na besplatan tečaj standardnog kineskog jezika za početnike. Tečaj je namijenjen punoljetnim osobama sa znanjem engleskog jezika. Za upis je potrebno ispuniti online prijavni obrazac i pristupiti motivacijskom ispitu na Loomen.Carnet.hr koji će biti otvoren do 1. rujna 2023. Detaljnije informacije možete pronaći na službenoj stranici Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Besplatan tečaj standardnog kineskog jezika počinje 11. rujna 2023. i završava 26. siječnja 2024. Nastava se održava dva puta tjedno po 90 minuta, u poslijepodnevnim i večernjim satima. Polaznici mogu birati između online nastave i nastave uživo u prostorijama Konfucijeva instituta u Zagrebu. Po završetku tečaja, polaznicima će biti dodijeljene potvrde o uspješno završenom početnom stupnju kineskog jezika. Profesori Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu izvorni su govornici kineskog jezika, a radni jezik je engleski.

***
Već posjedujete određeno znanje kineskog jezika i ne smatrate se početnikom?
Pošaljite nam e-poruku naziva „Nisam početnik“ sa svojim kontakt podacima (ime i prezime, OIB, datum i godina rođenja, broj mobitela) na upisi@unizg.hr i kontaktirat će vas djelatnici Instituta s kojima ćete dogovoriti termin provjere znanja kineskog jezika. 

Kontakt osoba:
Jelena Vrhovski, Odnosi s javnošću
Telefon: +385 1 4843 601 / Mobitel: +385 99 4922 785 / E-adresa: jvrhovski@unizg.hr

EFOS na društvenim mrežama