Izbornik

Preventivne mjere pojačane dezinfekcije fitness dvorane

Zbog održavanja sigurnosti uposlenika i studenata Ekonomski fakultet u Osijeku poduzeo je niz mjera kako bi osigurao sigurnu provedbu nastave iz tjelesne i zdravstvene kulture. Uvedene su dodatne mjere zaštite nabrojane u nastavku:

  • U dvorani će se napraviti tehnička prenamjena kako bi se dvorana mogla snažnije provjetravati. Prostor će se nastaviti redovito prozračivati – osobito između svake grupe polaznika i svakog nastavnog sata, te će se osigurati stalno prozračivanje vanjskim zrakom (za vrijeme boravka studenata, prozori i vrata će skroz biti otvoreni kako bi zrak mogao cirkulirati).
  • Tehnička služba zadužena za održavanje fitness dvorane nastavit će dezinficirati prostor sukladno uputama za čišćenje.
  • Uvodi se dodatna količina jednokratnih materijala za brisanje ruku, deterdženata i sredstava za čišćenje. Nakon korištenja sprave, osoba koja je koristila istu treba ju dezinficirati koristeći jednokratni ubrus i dezinficijens koji će se nalaziti pored svake sprave za vježbanje.
  • Nakon svake grupe, cijeli prostor će se dezifincirati odgovarajućim dezinficijensima.
  • Studenti su i dalje dužni nositi preobuku za dvoranu te ručnik koji će koristiti za vrijeme korištenja sprava.
  • Za sve djelatnike i polaznike na ulasku u prostore za vježbanje osigurat će se dozatori za obveznu dezinfekciju ruku s dezinfekcijskim sredstvom.

Ekonomski fakultet u Osijeku nastavit će se truditi održavati visoku razinu sigurnosti za svoje studente i djelatnike s ciljem neometanog održavanja nastave. Ako netko od studenata osjeti nelagodu prilikom izvođenja nastave tjelesne i zdravstvene kulture može se obratiti prodekanu za nastavu ili profesoru tjelesnog kako bi organizirali prebacivanje u neku drugu grupu ili termin s najmanjim brojem polaznika.

EFOS na društvenim mrežama