Izbornik

Predstavljanje tvrtke Orbico d.o.o. u sklopu projekta Upoznaj poslodavca

Ured za razvoj karijera i karijerno savjetovanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku poziva vas na predstavljanje tvrtke Orbico d.o.o., u okviru projekta

Upoznaj poslodavca,

koje će se održati

25. listopada 2022. godine (UTORAK) u 10.00 sati,

u dvorani 3 Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Predavanje pod nazivom „Razvoj zaposlenika i talenata u Orbicu“ održat će Tamara Batorek voditeljica prodajne divizije P&G i Marta Drenški Asistent u odjelu ljudskih resursa.

Orbico vodeći je distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja. Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju te ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki.

Predavanje je namijenjeno prvenstveno studentima završnih godina studija, članovima udruge Alumni, ali i svima ostalima, zainteresiranim za ovu tematiku.

Prijave za sudjelovanje na predavanju: PRIJAVE

Za sve dodatne informacije, slobodno se javite na karijere@efos.hr.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.

PRIJAVE

EFOS na društvenim mrežama