Izbornik

Predstavljanje tvrtke NEXE Grupa u sklopu projekta Upoznaj poslodavca

Ured za razvoj karijera i karijerno savjetovanje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku poziva vas na predstavljanje tvrtke NEXE Grupa, u okviru projekta

Upoznaj poslodavca,

koje će se održati

11. svibnja 2023. godine (ČETVRTAK) u 11.00 sati,

u dvorani 7 Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Predavanje pod nazivom Razvoj karijera u Nexe grupiodržat će Katarina Knežević šefica službe za ljudske resurse, Mirjana Tonković direktorica sektora nabave, Ljerka Fak šefica službe riznice i Martina Baričević Viši stručni suradnik za računovodstvo.

NEXE Grupa sastoji se od 15 tvrtki koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini, a osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja građevinskih materijala: cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa, cigle i keramičkih pločica. U NEXE Grupi se nalaze i tvrtke koje se bave gospodarenjem otpada i lučkim uslugama.

NEXE je najpoznatiji hrvatski proizvođač građevinskog materijala s više od 1.770 zaposlenih u Republici Hrvatskoj, Srbiji i BiH.

Predavanje je namijenjeno prvenstveno studentima završnih godina studija, članovima udruge Alumni, ali i svima ostalima, zainteresiranim za ovu tematiku.

Prijave za sudjelovanje na predavanju: PRIJAVE

Za sve dodatne informacije, slobodno se javite na karijere@efos.hr.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr

EFOS na društvenim mrežama