Izbornik

Predavanje: Brendiranje Hrvatske

Poštovane kolegice i kolege, članovi udruge Alumni EFOS,

pozivamo vas na prvo ovogodišnje druženje u organizaciji udruge Alumni EFOS. Ovaj put, povod je Razgovor na temu: Brediranje Republike Hrvatske. Gošća i predavačica biti će dr. sc. Dubravka Sinčić Ćorić, redovna profesorica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, alumni Ekonomskog fakulteta u Osijeku i predsjednica radne skupine Predsjednice Republike za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske.

Prije skoro godinu dana završio je rad Radne skupine za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske te je pitanje što je do sada napravljeno u skladu s izvještajem odnosno koji su daljnji koraci u skladu s izvještajem. Dodatno tome želja nam je potaknuti razgovor na temu što je s brendom i identitetom Slavonije i Baranje i kako napraviti pomak i prezentirati Slavoniju i Baranju u svijetu.

Predavanje će se održati 27. veljače 2020. godine u 18 h na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u dvorani 7.

Ovaj događaj namijenjen je samo članovima udruge Alumni EFOS.

Molimo da vaš dolazak prijavite putem obrasca za prijavu https://forms.gle/dr5zPzAGge9mbiy58, te na taj način rezervirate svoje mjesto.

Ujedno podsjećamo sve, koji se još uvijek nisu učlanili u Udrugu Alumni EFOS, da to mogu učiniti putem online pristupnog obrazca, koji se nalazi na sljedećem linku http://goo.gl/forms/1QJphmwjWX.

Više informacija o samoj udruzi i njenim aktivnostima možete vidjeti na našoj web stranici: http://alumni.efos.hr/.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se javite na alumni.efos@efos.hr

Srdačan pozdrav,
Sabina Škrtić, predsjednica Udruge

EFOS na društvenim mrežama