Izbornik

Poziv za sudjelovanje na natjecanju INTERNATIONAL VIDEO PITCH COMPETITION

Sveučilište Josipa Jurja Strosmayera  u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku sudjeluje u međunarodnom natjecanju studenata pod nazivom INTERNATIONAL VIDEO PITCH COMPETITION. Nositelj projekta je Sveučilište u Pečuhu, Mađarska. U natjecanju, osim našeg sveučilišta sudjeluje i 13 drugih sveučilišta iz 10 zemalja i to: Sveučilište u Pečuhu, Mađarska, Ohio University, SAD,  Wooster University, SAD, Swansea University, Velika Britanija, Leeds University, Velika Britanija,  Polytechnic Institute of Castelo Branco, Portugal, Wurtzburg University, Njemačka, Lucian Blaga University of Sibiu, Rumunjska, Riga Technical Unviersity, Latvija, Novi Sad University, Srbija, Tuzla University, Bosna i Hercegovina, Sveučilište u Puli i Sveučilište u Rijeci, Hrvatska.

Cilj projekta je omogućiti studentima predstavljanje poslovnih ideja, stjecanje iskustva u prezentaciji (na engleskom jeziku) i timskom radu, dobivanje povratne informacije od stručnjaka iz prakse o izvedivosti vlastite ideje, kao i umrežavanje svih sudionika projekta (studenata, nastavnika, poduzetnika, bankara i sl.).

Pozivamo SVE zainteresirane studente Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku da se prijave sa svojim idejama.  Studenti, koji se žele sa prijaviti na natjecanje, trebaju kratak opis ideje na hrvatskom jeziku (do 200 riječi) poslati do 5.2.2019. godine na mail suncica@efos.hr. Poželjno je da se na natjecanje jave timovi studenata do maksimalno 4 člana. Popis članova tima treba poslati zajedno s kratkim opisom ideje.

Odabrani timovi će dobiti daljnje upute za izradu video pitcha (kratke uvjerljive video prezentacije) i pisanog materijala, potrebnog za prijavu na natjecanje. Za pobjednike natjecanja osigurane su novčane nagrade.

Više informacija o samom natjecanju može se vidjeti na ivpitch.pte.hu.

EFOS na društvenim mrežama