Izbornik

POZIV za iskaz interesa za upis poslijediplomskog specijalističkog studija Inovacije u proizvodnji hrane

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek poziva sve zainteresirane za upis poslijediplomskog specijalističkog studija Inovacije u proizvodnji hrane u ak. god. 2022./2023. da se do 2. prosinca 2022. jave putem e-maila voditeljici studija izv. prof. dr. sc. Ivani Flanjak (ivana.flanjak@ptfos.hr).

Pravo upisa na poslijediplomski specijalistički studij Inovacije u proizvodnji hrane na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek imaju kandidati koji su završili diplomske / dodiplomske studije u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu i namjeravaju raditi u području inovacija u prehrambenoj tehnologiji.

Pristupnici strani državljani upisuju se na studij pod jednakim uvjetima kao i hrvatski državljani.

Završetkom Poslijediplomskog specijalističkog studija Inovacije u proizvodnji hrane, polaznici će biti osposobljeni za organizaciju i vođenje svih faza razvoja novih proizvoda, kao i poboljšanja postojećih proizvoda i/ili procesa u prehrambenoj industriji – od osmišljavanja novog proizvoda preko njegove zaštite do plasiranja na tržište, a sve u skladu s aktualnom legislativom i trendovima.

Više detalja o studiju:

http://www.ptfos.unios.hr/index.php/o-fakultetu/natjecaji/studiji/poslijediplomski-specijalisticki-studij-inovacije-u-proizvodnji-hrane

EFOS na društvenim mrežama