Izbornik

Poziv studentima na sudjelovanje u projektu INTENSE

Ekonomski fakultet u Osijeku sudjeluje u međunarodnom projektu Intense (intense.efos.hr), u okviru Erasmus +, cilj kojega je poticanje poduzetničkog ponašanja i internacionalizacije studenata s ciljem povećanja zapošljivosti studenata svih projektnih partnera. Aktivnosti projekta usmjerene su na  razvoj i implementaciju kolegija fokusiranih na internacionalizaciju malih i srednjih poduzeća.

Sastavni dio projekta je i edukacija studenata i poduzetnika o važnosti internacionalizacije poslovanja, u kojoj studenti rade na konkretnim slučajevima malih poduzetnika, koji planiraju izlazak na međunarodno tržište, neke od zemalja partnera na projektu (Nizozemska, Finska, Njemačka, Belgija, Hrvatska). Pozivamo sve zainteresirane trenutne studente 3. godine preddiplomskog i 1. godine diplomskog studija (neovisno o smjeru), zainteresirane za rad u međunarodnom okruženju da se prijave za sudjelovanje u ovom projektu. Uvjet za sudjelovanje u ovom projektu je dobro poznavanje engleskog jezika. Program počinje u listopadu 2017. godine i traje 3 mjeseca. U ovoj fazi projekta sudjeluje po 6 studenata i 2 poduzeća iz svake partnerske zemlje projekta. Sudjelovanjem u projektu studenti jačaju vlastite vještine pregovaranje, prezentiranja, komunikacije na engleskom jeziku i rada u međunarodnom okruženju.

Sastavni dio projekta je i šestodnevno putovanje u Utrecht, Nizozemska krajem studenog 2017. godine. Projektom su pokriveni troškovi puta i smještaja studenata.

Zainteresirani studenti, za sudjelovanje u ovom projektu trebaju poslati svoj životopis (EU format) do 1.7. 2017. godine na aerceg@efos.hr. Konačna odluka o izboru studenata bit će objavljena na stranicama Ekonomskog fakulteta u Osijeku do 7.7.2017. godine.

EFOS na društvenim mrežama