Izbornik

Poziv na Špica radionicu Filmske RUNDE

Otvorene su prijave za ŠPICA radionicu Filmske RUNDE. ŠPICA radionica praktična je trodnevna radionica namijenjena svima koji žele naučiti osnovna filmska izražajna sredstva u teoriji i praksi. Voditelj je radionice nagrađivani student filmske režije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu David Gašo, a rezultat radionice koristit će se kao službena najavna špica 7. Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma, koja će se održati 14. i 15. listopada 2022. u Osijeku.

Radionica je besplatna i nije potrebno predznanje, a namijenjena je srednjoškolcima i studentima. Održava se od 30. rujna do 2. listopada  2022. u Kulturnom centru Osijek, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na filmskarunda@gmail.com najkasnije do 28. rujna 2022. s kratkim motivacijskim pismom. Uz motivacijsko pismo treba navesti i svoj kontakt (ime, broj mobitela, e-mail i godinu rođenja)

ŠPICA radionica organizirana je u suradnji s Kulturnim centrom Osijek te uz podršku DHFR-a, HAVC-a, Zaklade „Kultura nova“ i Grada Osijeka. Dosadašnje rezultate Špica radionice možete pogledati na službenoj stranici Filmske RUNDE.

Pozivnica

EFOS na društvenim mrežama