Izbornik

POZIV na radionicu – Jesi li prepoznatljiv(a) na društvenim mrežama?

Dragi studentice i studenti, poštovane kolege,

Nastavljamo sa serijom radionica namijenjenih studentima, kojima je glavni cilj pomoći u razvoju karijera, povećanje konkurentnosti i zapošljivosti te snalaženje na tržištu rada. Ova put vas pozivamo da nam se pridružite na kratkoj online radionici pod nazivom „Jesi li prepoznatljiv(a) na društvenim mrežama?“, koja će se održati putem on-line platforme ZOOM, 29.4.2020. godine u 13 h. Radionicu će voditi doc.dr.sc. Ivan Kelić, docent Ekonomskog fakulteta u Osijeku, predavač niza kolegija iz područja marketinga i e-marketinga.

Danas više nego ikad moramo brinuti o svojoj reputaciji i dojmu koji ostavljamo na društvenim mrežama. Vrijeme je kada Internet sve zna i nikome ne oprašta. Sve je manje privatnosti, a sve više raste moć i utjecaj u virtualnom svijetu. Iz toga postaje jasno da je ogromna važnost naučiti kako se predstaviti u tom svijetu i kako ostaviti poželjan dojam te imati prepoznatljiv profil. Kroz primjere dobre prakse docent Ivan Kelić objasnit će važnost pozitivnog osobnog brendinga te kako ga izgraditi i iskoristiti u predstavljanju kod budućeg poslodavca.

Na radionicu ćete se moći uključiti putem linka, koji ćemo vam poslati na dan radionice, na temelju vaše prijave. Prijavite se na poveznici ispod – radujemo se zajedničkom zoom-anju. 🙂

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDwm7VwX6ot9gUXi7a_Kgi6w5hsPUrdK6xygnJzKEd6Th_Vg/viewform

EFOS na društvenim mrežama