Izbornik

Poslovanje u doba korone

Dana 23.4.2020. godine Ekonomski fakultet u Osijeku je u suradnji s Međunarodnim centrom za poduzetničke studije i Centrom za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva  organizirao on-line konferenciju Poslovanje u doba korone. U temu konferencije, sudionike je uveo poznati ekonomski analitičar, a i sam poduzetnik, gospodin Velimir Šonje, sa uvodnim izlaganjem na temu Koronaekonomika: kratki, srednji, dugi rok.

Nakon njega, u panel diskusiji, šest poduzetnika iz različitih gospodarskih grana, govorilo je o svom iskustvu i odgovoru na pitanje: Kako izgleda poslovanje u doba korone u njihovim firmama – što ih je ova situacija naučila, kako su odgovorili na izazove opstanka i vide li svjetlo na kraju tunela?

Ukoliko niste mogli pratiti konferenciju preko on-line platforme ZOOM u realnom vremenu, za vas smo pripremili i snimku na Youtube kanalu Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Vjerojatno postoji dobar razlog zašto je konferenciju pratilo više od 350 sudionika stoga vas pozivamo da to procijenite i sami.

Snimci konferencije možete pristupiti putem sljedećih linkova:

  1. dio:  https://youtu.be/DhgGsDE0FA8
  2. dio:  https://youtu.be/H3YCsXt_yRk

EFOS na društvenim mrežama