Izbornik

Posjet diplomskih studenata poduzeću Vojtek d.o.o. i udruzi LAG Baranja

Primjena stečenih znanja na fakultetu, na konkretnom primjeru poduzeća iz okruženja prilika je koja jednako veseli i studente i mala poduzeća. U okviru kolegija Suvremene poslovne aktivnosti i Pokretanje poslovnog pothvata II, studenti 1. godine diplomskog studija, smjer Poduzetništvo, posjetili su poduzeće „Vojtek“ d.o.o. iz Belog Manastira. U poduzeću su se upoznali s cjelokupnim sustavom proizvodnje, ali i sa samim poslovanjem – od narudžbe do prodaje njihovih proizvoda.

Poduzeće „Vojtek“ d.o.o. je mala „tvornica urbane opreme, sportskih i dječjih igrališta“ čija je želja širenje na strana tržišta. Kako se radi o malom poduzeću, koje nema strogo definirane odjele i poslove, potrebna im je pomoć studenata u osmišljavanju marketinga, ali i procjene potencijala poduzeća za širenje.

Posjet Belom Manastiru iskoristili smo i za upoznavanje s jednom dobrom i prepoznatom građanskom inicijativom – udruga LAG Baranja. Članovi Udruge su nas upoznali sa svojim aktivnostima ali i strategijom razvoja Baranje.

Zahvaljujemo se domaćinima – poduzeću „Vojtek“ d.o.o. i LAG Baranja, kao i sponzoru posjete, poduzeću „Panturist“d.d. iz Osijeka.

Galerija fotografija:

 

EFOS na društvenim mrežama