Izbornik

Osvrt na održanu radionicu „Nauči se ponašati u poslovnom okruženju“

Predstavljanje sebe u poslovnom svijetu je nešto kroz što svaka osoba mora proći i početak je svakog karijernog puta. Helena Štimac, izvanredna profesorica Ekonomskog fakulteta u Osijeku, radionicom na temu „Nauči se ponašati u poslovnom okruženju“ htjela je osvijestiti i ukazati na sve aspekte i osnove pojedinih elemenata poslovnog bontona.

Na radionici je sudjelovalo 20-ak sudionika, uglavnom studenata Ekonomskog fakulteta u Osijeku i svi su se složili da je tema radionice izuzetno važna za sve.

„Zanimljiva i bitna tema o kojoj treba biti govora. Studenti misle da znaju sve o poslovnom bontonu, a velika većina zapravo ne zna ni osnove kućnog odgoja pa je ovo izvrsna prilika da saznaju nešto više o tome.“, jedan je od nekoliko sličnih komentara sudionika radionice.

S obzirom na širinu teme, ova radionica je tek uvod u problematiku, dobra osnova za razmišljanje što nam nedostaje i rad na sebi kako bi to i popravili.

Ekonomski fakultet u Osijeku nastavit će sa organizacijom aktivnosti, čiji cilj je pomoći studentima u razvoju njihovih karijera i pripremi za uspješno ostvarenje i zadovoljstvo na poslovnom planu.

EFOS na društvenim mrežama