Izbornik

OSA – Obrazovanjem do Samoinicijative: Najava završne konferencije „Poduzetništvo + Inovativnost = Konkurentnost“

U srijedu, 30. listopada 2019. godine u dvorani 2 Ekonomskog fakulteta u Osijeku održat će se konferencija projekta OSA – Obrazovanjem do SAmoinicijative s početkom u 13,00 sati, pod nazivom „Poduzetništvo + Inovativnost = Konkurentnost“ na temu “Uloga neformalnog obrazovanja u poticanju zapošljivosti”.

Radi se o završnoj konferenciji projekta čija su ciljna skupina mlade visokoobrazovane nezaposlene osobe i dugotrajno nezaposlene visokoobrazovane osobe, za koje su u okviru projekta organizirane edukacije i radionice s ciljem razvoja i unaprjeđenja njihovih kompetencija i poboljšanja konkurentnosti na tržištu rada. Projekt se provodi u partnerstvu sa Sveučilištem J. J. Strossmayera u Osijeku, Centrom za poduzetništvo Osijek te PRONI – Centrom za socijalno podučavanje.

Za sve nazočne, pripremljen je sljedeći program:

12,30 sati               –   registracija sudionika

13,00 – 13,05 sati  –  Pozdravni govor dekana Ekonomskog fakulteta u Osijeku, prof. dr. sc. Borisa                                       Crnkovića

13,05 – 13,35 sati  –  Kako preuzeti odgovornost za vlastitu karijeru – Tihana Cuzlek, HR                                                     konzultantica Ramiro d. o. o.

13,40 – 15,00 sati  –  Panel diskusija – Uloga neformalnog obrazovanja u poticanju zapošljivosti

 

PANELISTI:

Maja Diklić, Studio Eccentric – poduzetnica, certificirani DNS Exercise terapeut;

Darija Krstić, Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku – Voditeljica ureda za EU fondove, stručne i razvojne projekte s gospodarstvom;

Nikolina Radić, Adecco Hrvatska – voditeljica poslovnica i ključnih kupaca;

Tihana Cuzlek, Ramiro d. o. o. – HR konzultantica;

Darko Mirković, Alterna International d.o.o. – poduzetnik i ključni partner u ostvarivanju ciljeva svojih klijenata;

MODERATORICA:

Katarina Horvat, Horka d.o.o.

Na konferenciji će se sudionicima projekta uručiti potvrde o završenoj edukaciji Voditelj EU projekata, a bit će predstavljena i publikacija o sudionicima projekta koja će sadržavati njihove životopise i koja će se uručiti članovima Lokalnog partnerstva za zapošljavanje OBŽ, koji će tako kreirati bazu kvalitetnih potencijalnih kandidata za zapošljavanje.

EFOS na društvenim mrežama