Izbornik

Oracle organizira Virtual Student Day, 26.10.2017.

Oracle organizira Academy Virtual Student Day, virtualnu konferenciju za studente s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike („EMEA regija”).

Skup će se održati online, u četvrtak, 26. listopada 2017 od 9 do 13 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Riječ je o virtualnoj konferenciji, na engleskom jeziku, koja se može pratiti s osobnih računala i prijenosnih uređaja priključenih na Internet.

Preduvjeti za sudjelovanje studenata na konferenciji su interes za CS & IT te prethodna registracija. Predznanje o Oracle tehnologijama nije uvjet.

U prilogu dostavljamo program skupa i pozivnicu s uputama studentima kako se učlaniti u Oracle Academy program. Nakon učlanjivanja, svaki student će dobiti osobnu pozivnicu za sudjelovanje na događanju, a nakon samog događanja i potvrdu sudjelovanja. Dodatno, nakon što skup završi, registrirani studenti će imati mogućnost pristupa snimkama predavanja i ostalim povezanim sadržajima, uključujući i ona predavanja i sadržaje koje neće moći poslušati/odgledati „u stvarnom vremenu”.

Bilo bi nam drago kada bi se i studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku odazvali pozivu i sudjelovali na ovom virtualnom skupu.

PROGRAM

POZIVNICA

 

 

EFOS na društvenim mrežama