Izbornik

Održavanje nastave od ponedjeljka 30. studenog 2020.

Poštovane studentice i studenti,

prije svega Vam želimo zahvaliti za suradnju i odgovorno ponašanje koje ste pokazali u dosadašnjim tijeku izvođenja nastave. Zahvaljujući vama i vašim naporima kao i naporima svih nastavnika i nastavnica našeg Fakuletet možemo ustvrditi da se nastava koja se do sada odvijala po hibridnom modelu održana na zadovoljavajućoj razini. Hvala vam i na poštivanju svih epidemioloških mjera tijekom boravka u zgradi Fakulteta zahvaljujući čemu nije došlo do ozbiljnijeg i nekontroliranog širenja korona virusa među našim studentima i nastavnicima.

Obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju i najnovije preporuke da se nastava na fakultetima održava online, od ponedjeljka 30. studenog 2020. do početka Božićnih i novogodišnjih praznika (23. prosinca 20202.) nastavu ćemo na našem Fakultetu u potpunosti održavati online. Kolokviji se i dalje mogu održavati u zgradi fakulteta uz dodatno ograničenje broja osoba koje mogu istovremeno biti u dvorani o čemu će vas obaviještavati predmetni nastavnici.

Do ponedjeljka ćemo prilagoditi raspored održavanja nastave te vas molimo da provjerite vaše termine predavanja, vježbi i seminara. Po završetku praznika ovisno o situaciji donijet ćemo odluku o načinu održavanja nastave u budućnosti.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili sugestija, slobodno nam se javite na mail nastava@efos.hr.

Svima Vama i Vašim bližnjima želimo da izbjegnete zarazu i ostanete zdravi u ovo izazovno vrijeme!

Uprava Ekonomskog fakulteta u Osijeku

 

EFOS na društvenim mrežama