Izbornik

Održavanje nastave od 15. studenog

Uvažavajući preporuke Ministarstva znanosti i obrazovanja, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Sveučilišta u Osijeku u nastavku se nalaze informacije za održavanje nastave:

  • U tjednu od 15. – 21. studenog nastava će se održavati online (kako bi se mogli pripremiti za održavanje nastave prema najnovijim preporukama).
  • Od 22. studenog sva nastava odvijat će se kontaktno u dvorani prema prema modelu:
    • Predavanja, vježbe i seminari na kolegijima na kojima je upisano manje od 50 studenata održavat će se u obliku kontaktne nastave prema postojećem rasporedu, bez mogućnosti online prijenosa. Za dolazak na predavanja iz ovih kolegija nije potrebno dostavljati digitalne COVID potvrde.
    • Na predavanja iz kolegija na kojima je upisano više od 50 studenata mogu pristupiti studenti koji imaju valjanu digitalnu potvrdu ili negativni važeći test (napravljen prema preporukama stožera). Za studente koji ne mogu dostaviti COVID potvrdu omogućit će se online prijenos nastave u realnom vremenu, putem platforme ZOOM. Uz kolegije na kojima je potrebno posjedovati COVID potvrdu, stajat će napomena u rasporedu sati.

EFOS na društvenim mrežama