Izbornik

Održano predstavljanje tvrtke SPAN d.d. u sklopu projekta Upoznaj poslodavca

U okviru projekta Upoznaj poslodavca, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 1. lipnja 2022. godine, održano je četvrto po redu predstavljanje tvrtki/poslodavaca. Ovaj put, predstavila se tvrtka SPAN d.d. iz Zagreba. Prezentaciju/predavanje pod nazivom Mogućnosti razvoja karijere u IT tvrtci održali su Andrea Delaš  – Test engineer i Dalibor Kos – Business Analyst and Project Manager. U vrlo zanimljivoj prezentaciji, predstavnici tvrtke SPAN d.d. predstavili su svoje radne uloge kao i karijerni put u Spanu. Naglasili su i  kako prilike za razvoj karijere u IT sektoru postoje za svakoga, bez obzira na završeni fakultet, ali je ključna želja za učenjem te interes za rad u IT sektoru.

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u 2022. godini

pokrenuo je projekt pod nazivom Upoznaj poslodavca. Cilj projekta je predstaviti različite tvrtke/poslodavce studentima, prezentirati mogućnosti koje određena tvrtka nudi (projekti, stručne prakse i sl.) te predstaviti mogućnosti razvoja karijere u tvrtki nakon završetka studija te očekivana i potrebna znanja i vještine za različita radna mjesta.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.

EFOS na društvenim mrežama