Izbornik

Održano predstavljanje tvrtke Orbico d.o.o. u sklopu projekta Upoznaj poslodavca

U okviru projekta Upoznaj poslodavca, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 25. listopada 2022. godine, održano je peto po redu predstavljanje tvrtki/poslodavaca.

Ovaj put, predstavila se tvrtka Orbico d.o.o. iz Zagreba. Prezentaciju/predavanje pod nazivom „Razvoj zaposlenika i talenata u Orbicu“ održale su Tamara Batorek – voditeljica prodajne divizije P&G i Marta Drenški – Asistent u odjelu ljudskih resursa.. U vrlo zanimljivoj prezentaciji, predstavnice tvrtke Orbico d.o.o. predstavili su svoje radne uloge kao i karijerni put u Orbicu. Naglasile su kako je učenje i kontinuirano usavršavanje pravi put za razvoj karijere kako u Orbicu tako i na drugim radnim mjestima. Također su naglasile kako su proaktivnost i inovativnost važne vještine za svakog pojedinca, neovisno o radnom mjestu na kojem se zapošljavaju, te na njima treba raditi i razvijati ih.

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u 2022. godini pokrenuo je projekt pod nazivom Upoznaj poslodavca. Cilj projekta je predstaviti različite tvrtke/poslodavce studentima, prezentirati mogućnosti koje određena tvrtka nudi (projekti, stručne prakse i sl.) te predstaviti mogućnosti razvoja karijere u tvrtki nakon završetka studija te očekivana i potrebna znanja i vještine za različita radna mjesta. U 2022. godini su nam se predstavile sljedeće tvrtke: Kaufland Hrvatska k.d., Mazars Cinotti Tax Consulting d.o.o., Coca Cola HBC Hrvatska, Span d.d..

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.

EFOS na društvenim mrežama