Izbornik

Održano predstavljanje tvrtke NEXE Grupa u sklopu projekta Upoznaj poslodavca

U okviru projekta Upoznaj poslodavca, na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, 11. svibnja 2023. godine, održano je deveto po redu predstavljanje tvrtki/poslodavaca.

Predavanje pod nazivom Razvoj karijera u Nexe grupiodržale su zaposlenice Nexe grupe: Katarina Knežević šefica službe za ljudske resurse, Mirjana Tonković direktorica sektora nabave, Ljerka Fak šefica službe riznice i Martina Baričević Viši stručni suradnik za računovodstvo.

U vrlo zanimljivom predstavljanju, predstavnice tvrtke Nexe grupa, predstavile su strukturu tvrtke i svoje odjele. Istaknule su kako je Nexe grupa jedan od pokretača gospodarstva u svom okruženju i da trenutačno kod njih radi 9 pripravnika koji su završili Ekonomski fakultet u Osijeku.

Također su predstavile projekt CO2NTESSA, čiji je cilj implementacija CO2 neutralne i troškovno efikasne proizvodnje cementa. Projekt CO2NTESSA jedinstven je u svijetu i s procijenjenom vrijednošću od 400 milijuna eura jedna je od najvećih planiranih investicija u industriju u Hrvatskoj.

Predstavnice tvrtke Nexe grupa istaknule su kako su proaktivnost, komunikativnost te pregovaračke vještine, analitičnost i pedantnost neke od vještina koje se cijene u radu u Nexe grupi.

Studentima su za kraj poručili: Radite što Vas zanima, što volite i to radite najbolje što možete! Trudite se na fakultetu, nemojte odustajati, budite motivirani, budite najbolji!

Ured za karijerno savjetovanje i razvoj karijera na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u 2022. godini pokrenuo je projekt pod nazivom Upoznaj poslodavca/djelatnost. Cilj projekta je predstaviti različite tvrtke/poslodavce kao i različite djelatnosti studentima, prezentirati mogućnosti koje određena tvrtka/djelatnost nudi (projekti, stručne prakse i sl.), predstaviti mogućnosti razvoja karijere u tvrtki nakon završetka studija te očekivana i potrebna znanja i vještine za različita radna mjesta.

Ukoliko imate prijedloge za predstavljanje tvrtke studentima Ekonomskog fakulteta u Osijeku u sklopu projekta Upoznaj poslodavca, pozivamo vas da se javite na karijere@efos.hr.

EFOS na društvenim mrežama